DevOps till Prisjakt

DevOps till Prisjakt

Prisjakt är i sin tekniska renässans och letar efter dig som är så driven att du hellre skulle springa över Lego resten av livet än passivt glida med strömmen. Du vill ta dig framåt och motiveras av förändring, förnyelse och framtidsspaningar. Vi bygger vidare på vår DevOps-setup med fokus på cloud och teknologier som eventbaserad arkitektur i stil med Kafka (om du nu funderar på om Franz Kafka verkligen ritade hus så är du inte den vi söker) och containers med Kubernetes. Vill du vara med?

Ditt uppdrag
Det var inte länge sedan vi startade vår resa, så ditt arbete kommer inte likna ett avsnitt av På Spåret där du ska försöka lista ut vart vi är på väg, här förväntas du istället tycka till och påverka både hur vi reser och var slutdestinationen blir. Vad du inte kommer att kunna påverka är hastigheten; så är du typen av person som gillar vattenfall som inte är gjorda av vatten eller har ett för stort fokus på dokumenterade processer kommer du inte att trivas hos oss. Prisjakt är mer av ett Hyperloop än ånglok.

Som devops arbetar du nära våra utvecklare och ert samarbete är lika givet som en fiskdamm på 90-talets barnkalas. Era samtal kommer att handla mycket om WoW (både ways of working och World of Warcraft), deployment, ansible och om det finns något kaffe kvar i köket. Ni jobbar mitt i en hybridmiljö där vi just nu både är on-prem i flera datacenter samt i AWS och i Google Cloud.

Din checklista
  • Cloud
  • Programmering/automatisering
  • Nätverk och databaser
  • Alerts och monitoring
  • Nya teknologier och utmaningar
Ditt mindset
Du är en framåtlutad person som gärna diskuterar och samverkar. Du är självgående, envis (du kan käka en hel vaniljmunk utan att slicka dig runt munnen) och en sån som ser till att få saker gjorda. Har du dessutom ett par hörlurar som är så stora att de ibland misstas för en replika av Leias frisyr kommer du att passa in perfekt.

Vad du får
Förutom fabulösa innetofflor och en prisad arbetskultur får du hos oss fem timmar i veckan att lägga på dig själv - två timmar på träning och tre timmar på kompetensutveckling där du själv väljer vad du vill lära dig (så har du en dröm om att bli förstklassig fågelskådare är detta din chans). Du kan läsa mer om hur det är att jobba hos oss i Prisjakt Culture Book.

Var:
På något av våra kontor i Malmö eller Ängelholm

När:
Omgående eller enligt överenskommelse

Hur:
Heltid bakom dator of choice
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 mars 2020 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Prisjakt är en av Sveriges största oberoende informations- och jämförelsetjänster och guidar konsumenter till smarta köp. Prisjakt startades 2002 och sedan 2006 är Schibsted Tillväxtmedier AB majoritetsägare i Prisjakt Sverige AB.