Android developer till Prisjakt (Malmö)

Android developer till Prisjakt (Malmö)

Prisjakts användare går mot en bredare mobil tillvaro vad gäller shopping - och där ska Prisjakt finnas med som det verktyg alla använder inför sina köp, stora eller små. Prisjakt-apparna ska vara användarens personliga verktyg för research och köp, med hjälp av de tekniker som appar är bäst på.
Vi är idag ett team bestående av app-utvecklare och UX som tillsammans tar hand om och bygger på Prisjakts native appar för både Android och iOS. Det är detta team som du skulle bli en del av. Vi har ett heltäckande ansvar för apparna, som bland annat innefattar:
 • Planera vilka förbättringar, uppdateringar och nya features som skulle behöva göras, mappat mot den riktning Prisjakt har satt som mål
 • Tillsammans med andra team jobba mot och bidra till Prisjakts gemensamma mål
 • Äga, hålla koll på och driva förbättringar av kvalité och prestanda
 • Ha stenkoll på data kring användandet av apparna och kunna dra slutsatser och underbygga förändringar med hjälp av data
 • Samla in, hålla koll på och lösa buggar
 • Kontinuerligt rulla ut releases av appen och informera om detta, samt uppdatera våra Store-listings
 • Samla in och agera på feedback
En princip vi jobbar efter är att inget vi gör släpps utan att ha A/B-testats först. Genom dessa tester kan vi lära oss kring vad som funkar bra och mindre bra baserat på användarnas beteende. Tack vare mängden användare vi har (över 300 000 weekly active users) så ger det oss möjligheten att snabbt få in data som vi kan dra lärdomar av så att vi kan göra iterativa förbättringar.

Många av våra användare är också mycket engagerade i Prisjakt, och delar gärna med sig av sina åsikter. Därför är det viktigt för oss att ta tillvara på den feedback de ger oss på ett bra sätt.

Att vi som företag jobbar data-drivet och med mycket experiment innebär att vi kanske mer ofta än inte misslyckas - och då gör vi det tillsammans och lär oss av det för att leverera den bästa lösningen.

Vad kan du bidra till detta? Just nu behöver teamet förstärkning från dig som är en vass Android-utvecklare. Vi letar efter någon som har erfarenhet med sig in i teamet, som främst känner sig stark på backend och i allmänhet gillar att koda mycket. Du förstår att det viktigaste är att lösa en uppgift tillsammans på bästa sätt, även om det skulle innebära att du får jobba med något som är nytt för dig.

Du har:
 • Jobbat i agila team
 • Minst 3 års erfarenhet inom utveckling av Android-appar
 • Erfarenhet av kontinuerliga releaser av appar
 • En god samarbetsvilja och kommunikationsförmåga
Meriterande om du har:
 • Jobbat mot REST-apier (och kanske utvecklat i ett par)
 • Erfarenhet av A/B-testning
Missa inte att läsa igenom vår kulturbok och få en inblick på hur det är att jobba hos oss på Prisjakt: http://bit.ly/2fPgXeB
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll App utvecklare, Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 mars 2020 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Prisjakt är en av Sveriges största oberoende informations- och jämförelsetjänster och guidar konsumenter till smarta köp. Prisjakt startades 2002 och sedan 2006 är Schibsted Tillväxtmedier AB majoritetsägare i Prisjakt Sverige AB.