Är du en driven tekniker som vill jobba med den senaste tekniken för ett premiumvarumärke?

Arbetsbeskrivning
I din roll som tekniker hos Porsche Center Malmö är du en nyckelperson i verkstaden där ditt fokus till stor del kommer att ligga på ny teknik. Du arbetar tillsammans med reservdelsman/kvinna, verkmästare, servicerådgivare och övriga tekniker där du blir en viktig del av teamet för att bibehålla den redan höga kundnöjdheten. Mötet med kund är ett vardagligt inslag där du ofta hamnar i en konsulterande roll.

Vardagliga arbetsuppgifter:
 • Reparationer och service-/underhållsarbeten
 • Utföra alla typer av reparationer på Porsche
 • Tekniska felsökningar
 • Diagnostisering
 • Garantiarbeten
 • Utföra inbytestester av beg. bilar av andra märken samt Porsche
 • Kontrollera bilar inför Pre-owned garanti
 • Hjulskiften, hjulinställning, däckbyten samt balansering
 • Iordningställande av nybilar
 • Ombyggnation/montering av tillbehör
 • Friläggningsarbeten inför lack samt reparation av skador av mindre art
Placering för tjänsten är på Porsche Center Malmö.

Vem är du?
Du har erfarenhet från bilbranschen och av en roll som tekniker/mekaniker. Ditt teknikintresse är mycket starkt och att du följer med utvecklingen av ny bilteknik, i synnerhet hybridsegmentet, ser vi som en självklarhet. Din sociala förmåga är hög och du är duktig på att föra dialog med kund vid t ex felsökningar. Du tar dig an de dagliga arbetsuppgifterna på ett positivt och lösningsorienterat sätt och du motiveras av utmaningar, utveckling och ansvar. Du behöver vara flytande i både svenska och engelska, såväl i tal som skrift.

Som en medarbetare hos Porsche Center Malmö och Ferdinandgruppen som driver Porsche Center Malmö och Porsche Center Helsingborg är det viktigt att du är en lagspelare som är lyhörd, empatisk och prestigelös.

För oss är kundnöjdhet och långsiktighet de viktigaste hörnstenarna, varför vi lägger stor vikt vid ditt engagemang och din personlighet.

Detta erbjuder vi erbjuder dig
På bara fyra år har försäljningen av nya Porsche i Sverige mer än tredubblats. Från en nivå på 520 bilar 2013 till 1 830 bilar 2018. Detta innebär att vi just nu befinner oss i ett mycket intressant läge, då Ferdinandgruppen utökade verksamheten under 2018 genom att etablera ett nytt center i Helsingborg. Du kommer därför in under en expansiv period där du blir en del av ett dynamiskt team med stora tillväxtmöjligheter. Och precis som ett team på racingbanan kommer hela teamets prestationer påverka vår verksamhet. Vi kommer att erbjuda dig en mycket spännande roll och en naturlig plats i vårt sammansvetsade team.

Kontakt och ansökan
Har du frågor om rekryteringsprocessen så är du välkommen att kontakta Håkan Jonasson 042 – 456 77 50. Du söker tjänsten med en uppdaterad CV samt en riktad ansökan i vilken du beskriver Varför tjänsten? och Varför du passar för den? Vi arbetar med ett löpande urval och ber dig därför att ansöka snarast. Skicka din CV till info@porsche-malmo.se

Porsche växer, välkommen att växa med oss
Det går bra för Porsche: det är spännande tider med nya modeller, nya kundsegment och stark tillväxt. Nu satsar vi stort för att möta efterfrågan och våra kunders högt ställda förväntningar.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Håkan
Email Mejla Håkan
Område Malmö stad
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker, Mekaniker, Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 nov 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

När du ställer höga krav på kunskap, kvalité och exklusivitet så ska du besöka Porsche Center Malmö eller Porsche Center Helsingborg. Kom till oss när det gäller att köpa, serva eller helt enkelt sköta om din Porsche. Vårt mål gentemot kund är att möta alla deras krav och önskemål på ett sätt en Porschekund kan förvänta sig av ett Porschecenter.

Vi är certifierade samt auktoriserade för försäljning samt service av Porsche AG i Stuttgart. Vi erbjuder fullt utbud av Porsches nya modeller samt godkända begagnade Porschebilar. Vår ståndpunkt är att köpet av en Porsche inte är slutet av en process utan början på en relation. Vi ser fram emot kundens besök, fysiskt eller virtuellt. Vi finns här när du vill köpa, serva eller helt enkelt bara prata Porsche. Vi önskar att kunden upptäcker skillnaden, och besöker Porsche Center Malmö eller Porsche Center Helsingborg.