Nätverksintresserade nätverkstekniker - vad brinner du för?

Nätverksintresserade nätverkstekniker - vad brinner du för?

För årets kommande uppdrag söker vi Nätverkstekniker på jakt efter nya utmaningar. Vi på Poolia arbetar med allt från lokala, mindre företag till internationella koncerner, vilket ger dig som konsult en unik möjlighet till varierande utmaningar inom ditt kompetensområde. Vänta inte med din ansökan, vi arbetar löpande med proaktiva urval för kommande behov!

Arbetsuppgifter:

Vi söker dig som brinner för att leverera de bästa lösningarna till slutkund! Som nätverkstekniker varierar dina arbetsuppgifter beroende på det specifika uppdraget. Arbetsuppgifter kan inkludera såväl servicedesk-relaterat arbete, till uppdrag ute på plats hos slutkund. Var tydlig i dina ansökningshandlingar vad det är just du brinner för! Som nätverkstekniker arbetar du för att leverera en effektiv IT-miljö för slutkunds räkning. Detta inkluderar antingen support för existerande miljöer, eller deltagande i planering, uppsättande och konfiguration av nätverksinfrastruktur hos kund.
Oavsett är din roll självständig och omväxlande, där du får möjlighet att leverera och/eller supportera innovativa och marknadsledande IT-lösningar till slutkunden.

Notera att annonsen gäller i första hand bemanningsuppdrag hos Poolias kunder, där kontakt med kandidater sker efter behov!

Vi söker dig som:

Vi tror att du brinner för teknik och trivs i en självständig roll! Du har god kompetens inom nätverksinfrastruktur, och har tidigare erfarenhet inom nätverkstekniska roller. Du har troligtvis utbildning inom området, samt certifikat.

Du har god kompetens inom ett eller flera av nedan:
  • Cisco (CCNA/CCNP, Brandväggar och Switching/Routing, SAN/FC)
  • Fortinet (Fortigate, Brandväggar)
  • HP Procurve (Switching/Routing, SAN/FC)
  • Juniper
  • Systemadministration inom Linux
Vill du bli en del av ett teknikälskande gäng specialister som brinner för innovativa och högkvalitativa lösningar? Trivs du bäst i självständiga roller där du får stort utrymme att styra ditt arbete? Om det är sant, och du dessutom gillar kundkontakt, är social och kommunikativ - då har du hittat rätt!

Notera att rollen kräver att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Specialist inom IT?

Liksom du är vi på Poolia specialister inom IT, många av oss med egen erfarenhet av att arbeta i branschen. Vi är nämligen övertygade om att en av hörnstenarna för att göra ett riktigt bra arbete är engagemang och intresse för sitt område. Våra kunder återfinns inom bland annat miljö-, energi-, infrastruktur-, fordons-, process- och produktionsindustrin. Vi har erfarenhet av tillsättningar till både privat och offentlig sektor.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Nätverkstekniker
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 31 aug (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.