Rekryteringskonsult med mod och förmåga att sticka ut, Poolia, Malmö

Rekryteringskonsult med mod och förmåga att sticka ut, Poolia, Malmö

Fundera över följande frågor;
Vill du arbeta i organisation med känt varumärke och stödjande infrastruktur?
Brinner du för att påverka människor i din omgivning?
Trivs du i en miljö av stor variation där du själv är den som sätter agendan?
Vill du vara delaktig i att sätta ett avtryck på arbetsmarknaden?
Uppskattar du att göra affärer och träffa människor i ett utvecklande klimat?

Svarade du ja på minst 3 av dessa, då kan detta vara något för dig.

Då urval och intervjuer sker löpande är du välkommen att skicka din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen som rekryteringskonsult på Poolia har du möjlighet till ett helhetsansvar för dina rekryteringsuppdrag, från att sälja in och göra upp affären med kund till genomförande och uppföljning av rekryteringsuppdrag med kund och kandidat. Som uppdragsansvarig rekryteringskonsult arbetar du med enskilda uppdrag såväl som med avtalsleveranser och dina kunder står ofta för välkända varumärken. Du ansvarar också för dina kundrelationer och bedriver aktivt säljarbete för att sälja in nya uppdrag. Du ingår i ett rekryteringsteam i Malmö och arbetar tillsammans med rekryteringskonsulter, rekryterare, researchers och konsultchefer där ni bidrar till varandras framgångar genom samarbete. Tillsammans med dina blivande kollegor driver ni affärerna och uppdragen framåt. Vi är idag ett team om fem rekryteringskonsulter, en researcher och vill utöka gruppen med en rekryteringskonsult.

Om dig

Vi söker dig som har relevant akademisk examen och har arbetat framgångsrikt med kundbearbetning och försäljning inom tjänstesektorn där dina motparter oftast varit i chefspositioner. Vi tänker oss att du har arbetslivserfarenhet inom rekrytering i kombination av din bakgrund inom B2B. Det är mycket meriterande om du har en bakgrund av att ha arbetat inom eller mot IT.

För att vara framgångsrik i denna roll är det viktigt att du drivs av affären och resultatet samt av mötet med människor - kunder och kandidater både enskilt och i större sammanhang. Du har en utvecklad social kompetens, sprider god energi och tycker om att arbeta i ett högt tempo i en händelserik miljö. Din förmåga att arbeta både i team och självständigt är mycket god och du trivs i rollen med stort eget ansvar och många saker på gång samtidigt. Du behöver behärska svenska helt obehindrat och vara bekväm med att skriva och tala engelska.
Vi erbjuder ett arbete där varje dag är stimulerande, varierande och händelserik med en omgivning av engagerade och inspirerande kollegor.

Förmåner

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Som anställd hos oss har du tillgång till förmånsportalen Benefits där du kan ta del av olika erbjudanden inom bland annat hälsa, försäkringar och hushållsnära tjänster. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar samt företagshälsovård.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 26 juni (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.