Laboratorieassistent/tekniker sökes för kommande uppdrag i Skåne!

Laboratorieassistent/tekniker sökes för kommande uppdrag i Skåne!

Om tjänsten

Vi söker nu för kommande uppdrag inom Life Science laboratorieassistenter och tekniker runt om i Skåne. Konsultuppdragen varierar och styrs av vad våra kunder behöver. Våra kunder är inom både den privata och offentliga sektorn och i varierande storlek. Genom att söka denna tjänst öppnar du dina dörrar för varierande utmaningar. Skicka gärna in ditt CV eller Linkedinprofil redan idag, när det dyker upp ett konsultuppdrag som passar din profil så ringer vi direkt!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Dina arbetsuppgifter som laboratorieassistent/tekniker varierar beroende på kundernas storlek och behov.

Några av de vanligaste arbetsuppgifterna är:
  • Utenisiliehantering
  • Mediaberedning
  • Hantering av labdisk
  • Kemikalie och reagenshantering
  • Stötta laboratorie medarbetarna
Vem är du?

Vi söker dig som har relevant utbildning eller några års erfarenhet från arbete inom laboratorier, eller så är du nyexaminerad och ska påbörja dina första anställning inom Life Science. Som person är du serviceinriktad, kan skapa förtroende och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Du är noggrann i det du gör och driver på i processer. För att jobba som konsult bör du förutom ovanstående även vara positiv och kontaktskapande. I övrigt kräver rollen att du snabbt kan sätta dig in i nya situationer och har lätt för att lära känna såväl nya rutiner som människor.

Vi på Poolia Life Science är specialister som rekryterar specialister inom life science. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension. Vi vill att Du ska må bra och trivas med oss på Poolia och därför erbjuder vi Dig friskvårdsbidrag, företagshälsovård och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Hos oss får du en engagerad konsultchef som finns tillgänglig och håller löpande kontakt med Dig och kundföretagen under hela din anställning. Vårt mål är att vi ska trivas och utvecklas tillsammans.
Mer info
Kontaktperson Julia Femenias Krohn
Telefon 0720-704735
Område Malmö stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (10 dagar kvar)