Laboratorieassistent/tekniker sökes för kommande uppdrag i Skåne!

Laboratorieassistent/tekniker sökes för kommande uppdrag i Skåne!

Vi söker nu för kommande uppdrag inom Life Science laboratorieassistenter och tekniker runt om i Skåne. Konsultuppdragen varierar och styrs av vad våra kunder behöver. Våra kunder är inom både den privata och offentliga sektorn och i varierande storlek. Genom att söka denna tjänst öppnar du dina dörrar för varierande utmaningar. Skicka gärna in ditt CV eller Linkedinprofil redan idag, när det dyker upp ett konsultuppdrag som passar din profil så ringer vi direkt!

Arbetsbeskrivning

Dina arbetsuppgifter som laboratorieassistent/tekniker varierar beroende på kundernas storlek och behov.

Några av de vanligaste arbetsuppgifterna är:
  • Utenisiliehantering
  • Mediaberedning
  • Hantering av labdisk
  • Kemikalie och reagenshantering
  • Stötta laboratorie medarbetarna
Vem är du?

Vi söker dig som har relevant utbildning eller några års erfarenhet från arbete inom laboratorier, eller så är du nyexaminerad och ska påbörja dina första anställning inom Life Science. Som person är du serviceinriktad, kan skapa förtroende och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Du är noggrann i det du gör och driver på i processer. För att jobba som konsult bör du förutom ovanstående även vara positiv och kontaktskapande. I övrigt kräver rollen att du snabbt kan sätta dig in i nya situationer och har lätt för att lära känna såväl nya rutiner som människor.

Om poolia - vad vi kan erbjuda

Vi på Poolia Life Science är specialister som rekryterar specialister inom life science. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension. Vi vill att Du ska må bra och trivas med oss på Poolia och därför erbjuder vi Dig friskvårdsbidrag, företagshälsovård och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Hos oss får du en engagerad konsultchef som finns tillgänglig och håller löpande kontakt med Dig och kundföretagen under hela din anställning. Vårt mål är att vi ska trivas och utvecklas tillsammans.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 30 apr (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.