Vi söker en IT-supportmedarbetare till Nordlo i Malmö!

Vi söker en IT-supportmedarbetare till Nordlo i Malmö!

Om tjänsten

Brinner du för problemlösning och drivs av att hjälpa andra? Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med IT-support? Då kan detta vara tjänsten för dig! Du förväntas börja så fort som möjligt där de första 6 månaderna kommer vara en anställning hos Poolia, med ambitionen att få en anställning direkt hos Nordlo efter det. Är du redo för en ny utmaning inom IT? Sök idag, vi gör ett löpande urval för intervjuer!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Du kommer tillhöra en supportavdelning där du hjälper användare med tekniska problem. Dina arbetsppgifter kommer vara att ta emot ärende, lösa dem och sedan följa upp. Du kommer få använda din problemlösningsförmåga genom att hantera ärende både via telefon och mail. Det kommer vara en varierande tjänst där du får ta emot olika typer av ärenden, alltid med en hög service.

Vem är du?

Du har 1 eller flera års erfarenhet av att arbeta med IT-support eller liknande tjänst.

Du är serviceminded och vill alltid göra ditt yttersta för att få en nöjd kund. Du färdigställer arbetsuppgifter du tagit dig an. Ansvar är något du gärna tar på dig och du känner ett ägandeskap för ärendena du tar emot. Som person är du ordningsam och noggrann. Du är flytande i engelska och svenska, både i tal och skrift.

Om verksamheten

IT-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia IT. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom IT-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens.
Mer info
Kontaktperson Elin Tanner
Telefon 0767712510
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (10 dagar kvar)