Systemutvecklare inför kommande uppdrag i Skåne!

Systemutvecklare inför kommande uppdrag i Skåne!

Om tjänsten

Söker du nya utmaningar inom systemutveckling? Inför kommande uppdrag hos våra kunder söker vi motiverade systemutvecklare. Vi på Poolia arbetar med allt från lokala mindre företag till internationella koncerner, vilket ger dig som konsult en unik möjlighet till varierande utmaningar. Skicka gärna in ditt CV redan idag så hör vi av oss till dig när det dyker upp ett konsultuppdrag som kan passa din profil!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Rollen som systemutvecklare varierar efter bransch och förutsättningar för den specifika kundens behov. Vi söker både dig som är nyexaminerad och har erfarenhet från att arbeta inom systemutveckling sedan tidigare. Beroende på kund och uppdrag kommer du arbeta i antingen korta eller längre projekt. Arbetet kan ske både Inhouse och/eller hos kund. Som systemutvecklare erbjuds en roll där du arbetar i team med bland annat utvecklare, testare och projektledare.

Vem är du?

Du har en högskole- eller universitetsutbildning inom systemutveckling eller annat relevant område. Du har erfarenhet av programmering, utveckling eller test.

Det är bra om du har erfarenhet av:
  • Python
  • API-test
  • Objektorienterad
  • React
  • JS
  • Backend
  • Frontend
Du är positiv, engagerad och driven. Som person är du social och trivs med att arbeta i team. Stora delar av arbetet du kommer göra är i team, där du har lätt för att anpassa dig och samarbeta med andra människor. Nyfikenhet är något som beskriver dig, där du tycker om att lära dig nya saker och uppdatera dig på nya tekniker.

Du är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Om verksamheten

IT-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia IT. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom IT-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens.
Mer info
Kontaktperson Elin Tannér
Telefon 076-771 25 10
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (11 dagar kvar)