Duktiga HR-administratörer till kommande uppdrag i Skåne

Duktiga HR-administratörer till kommande uppdrag i Skåne

Inför vårens kommande uppdrag söker vi HR-administratörer på jakt efter nya utmaningar. Vi på Poolia arbetar med allt från lokala, mindre företag till internationella koncerner, vilket ger dig som konsult en unik möjlighet till varierande utmaningar inom ditt kompetensområde. Vänta inte med din ansökan, vi arbetar löpande med proaktiva urval för kommande behov!

Arbetsbeskrivning:

Inför kommande uppdrag inom Skåne-området (främst Malmö, Lund och Helsingborg) söker vi duktiga HR-administratörer med stort intresse för personalfrågor. Arbetsuppgifter varierar såklart efter den specifika kundens behov, och kan ofta inkludera uppgifter inom:
  • Hantering av personalinformation och liknande i HR-system
  • Stöttande arbete gällande arbetsrättsliga frågor
  • Stöttning i rekryteringsprocesser
  • Anställningsavtal
  • Lönehantering
  • Hantering och revidering av rutiner och policys
  • Övriga personalfrågor
Som HR-administratör arbetar du ofta nära våra kunders HR-chefer, och kan ofta gå in och stötta brett inom personalfrågor.

Vi söker dig som:

Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom HR/Personal eller motsvarande. Du har antingen längre erfarenhet av yrkesroller inom personalfrågor, alternativt har du precis hunnit påbörja din karriär och är intresserad av att bygga vidare på din kompetens. För att trivas i en konsultroll är det av vikt att du som person är öppen, analytisk och självgående. Du bör ha en god kommunikativ förmåga, intresse för affärsmannaskap och en naturlig känsla för service!

Våra uppdragsgivare efterfrågar varierande erfarenhet och specialisering, därav är det av stor vikt att du är tydlig kring dina tidigare erfarenheter, kompetenser och ambitioner i CV och personligt brev. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i något eller flera större HR-system. Notera gärna även din tillgänglighet för snabbare hantering.

Vi ser fram emot din ansökan!

Specialist inom HR?

Liksom du är vi på Poolia specialister inom HR & Lön, många av oss med egen erfarenhet av att arbeta i branschen. Vi är nämligen övertygade om att en av hörnstenarna för att göra ett riktigt bra arbete är engagemang och intresse för sitt område. Våra kunder återfinns inom bland både privat och offentlig sektor.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 31 aug (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.