Projektplanerare för uppdrag till Malmö!

Projektplanerare för uppdrag till Malmö!

Har du erfarenhet av att planera projekt inom en tekniskt bransch och är redo för nya utmaningar? Vi söker nu en projektplanerare för ett uppdrag som börjar omgående. Uppdraget förväntas pågå 6 månader, med stora möjligheter till förlängning. Vi arbetar med ett löpande urval för intervjuer, så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Dina arbetsuppgifter kommer vara att göra beräkningar på projekt för produkter och tjänster som skall utföras. Du är ansvarig för att ta fram kostnader för projekten, bland annat avseende timmar och arbete som sedan utförs av tekniker. Du kommer även vara ansvarig för att utforma den tekniska lösningen för varje projekt och analysera så att det stämmer överens med rätt kostnadsberäkning. Din uppgift är också att utforma ett dokument med en plan för varje projekt som sedan lämnas till projektledaren för utförandet. Du kommer även vara delaktig i uppföljningen av projektplanen. Du använder dig av en standard för att säkerställa att alla projekt beräknas på liknande sätt. Hanteringen av antal projekt är ca 250-300 per år.

Vem är du?

Du har en kandidatexamen inom ekonomi och/eller en ingenjörsutbildning. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med tekniska konstruktioner. Det är viktigt att du har arbetat med projektberäkningar tidigare. Det är meriterande om du har erfarenhet av ABT06 och AB04. Du kommer ha många kontaktytor, både internt med bland annat produktchef och försäljningschef men även extern med kunder.

Som person är du noggrann och strukturerad i ditt arbete. Du tycker om att ha många olika projekt igång samtidigt och har lätt för att ställa om snabbt mellan arbetsuppgifter. Du har lätt för att knyta kontakter och trivs med kontakt med andra människor. Du är nyfiken och har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Det är viktigt att du är självgående i ditt arbete med planering och beräkning av projekt.

Du är flytande i både svenska och engelska, både i tal och skrift.

Om verksamheten

IT-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia IT. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom IT-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 31 mars (13 dagar kvar)