Projektledare till uppdrag i Malmö!

Projektledare till uppdrag i Malmö!

Om tjänsten

Du kommer planera, leda och leverera projekt. Du kommer ha totalt ansvar över projektet fram till överlämnandet, detta efter överenskommelse med kunden om hur de vill ha det. Du kommer ha en kontinuerlig dialog med kunden under tiden projektet pågår. Du kommer säkerställa att tidsplanen följs och att kostnaderna är enligt budget för projektet. Du kommer också ansvara för att alla medlemmar i projektet levererar det som är planerat.

Du kommer även vara ansvarig för att faktureringen av projektet utförs och planera dina projektresurser på ett effektivt sätt. Det blir ditt ansvar att rapportera avvikelser för projekt avseende budget, material, tidsplan, fakturering och leverans. Du kommer ha mycket kontakt med kund och ta reda på vad som förväntas i projektet. Du kommer även planera material till inköpsavdelningen för varje projekt.

Resor inom Sverige kommer förekomma i tjänsten, med några övernattningar/vecka.

Vem är du?

Du har en högskoleutbildning inom ekonomi eller någon teknisk inriktning. Det är meriterande om du dessutom har en utbildning inom projektledning och väldigt god förståelse inom projektekonomi. Du har minst 5 års erfarenhet av att arbeta med projektledning inom det tekniska området, där du hanterat 30-50 projekt parallellt. Du har erfarenhet av att planera projekt och följa den planerade projektplanen. Det är meriterande om du har erfarenhet av ABT06 och AB04 samt Navision och ServiceNow.

Du är kommunikativ och har lätt för att anpassa dig till olika situationer med kunder, projektmedlemmarna och leverantörer. Du känner dig bekväm med att delegera uppgifter till andra. Du trivs med att ha flera projekt igång samtidigt. Som person är du noggrann och upptäcker eventuella avvikelser snabbt. Du har en förmåga att kunna utveckla och förbättra processer inom projektarbetet.

Du är flytande i engelska och svenska, både i tal och skrift.

Om verksamheten

IT-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia IT. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom IT-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 31 mars (10 dagar kvar)