Redovisningsekonomer sökes för kommande uppdrag i Skåne

Redovisningsekonomer sökes för kommande uppdrag i Skåne

För kommande uppdrag söker vi dig som är redovisningsekonom och är ute efter nya utmaningar! Vi samarbetar med ett stort antal företag och letar efter personer med rätt kompetens till våra kunder. Vi arbetar i de flesta branscher och våra uppdrag är ofta av längre karaktär med goda möjligheter till förlängning.

Om du är ekonom med ett brinnande intresse för siffror och redovisning - skicka in din ansökan redan idag.
Urval sker löpande när våra kunder efterfrågar just din kompetens!

Arbetsbeskrivning:

Arbetsuppgifterna kan bland annat bestå av följande:
  • kund- och leverantörsreskontra
  • löpande bokföring
  • avstämningar
  • bokslutsarbete
  • deklarationer
  • projektredovisning
  • diverse ekonomiska rapporter.
Arbetsuppgifterna varierar beroende på uppdrag, det är därför fördelaktigt att du är tydlig i ditt CV vad dina arbetsuppgifter har varit tidigare.

Vi söker dig som:

Du har en utbildning inom ekonomi från universitet eller yrkeshögskola och det är meriterande om du har dokumenterad erfarenhet inom området. Vi ser gärna att du har kunskaper inom ett eller flera ekonomisystem. Goda kunskaper i Officepaketet främst Excel är ett krav. Du är noggrann, strukturerad och tar gärna eget ansvar. Som person är du flexibel och har lätt att sätta dig in i nya arbetsuppgifter.

Var även här tydlig i din ansökan vad du har gjort tidigare och vilka system du är van att arbeta i.

Specialist inom Ekonomi?

Liksom du är vi på Poolia specialister inom ekonomi, många av oss med egen erfarenhet av att arbeta i branschen. Vi är nämligen övertygade om att en av hörnstenarna för att göra ett riktigt bra arbete är engagemang och intresse för sitt område. Våra kunder återfinns inom bland annat banker, försäkringsbolag, staber och andra organisationer. Vi har erfarenhet av tillsättningar, bemanningskonsulter och interimskonsulter till både privat och offentlig sektor.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 31 aug (68 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.