Koordinator med tekniskt intresse till kund i Malmö

Koordinator med tekniskt intresse till kund i Malmö

Vi söker Koordinator för uppdrag till vår kund i Malmö. Uppdraget förväntas starta i augusti för att pågå till och med maj 2019. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen som Koordinator kommer du:
  • Fungera som administratör/koordinator för utrullningsprojekt och löpande IT-uppdrag.
  • Ta emot och initiera beställningar från kund.
  • Planera IT-installationer.
  • Planera resurser tillsammans med arbetsledare.
  • Ta fram och följa upp faktureringsunderlag.
  • Hantera avrapportering.
  • Säkerställa leverans i enlighet med överenskomna avtalsvillkor.
Vem är du?

För att bli framgångsrik i rollen som Koordinator är du noggrann, administrativ, självgående och ansvarsfull. Du trivs i att arbeta parallellt med fler uppgifter samt har ett tekniskt intresse och erfarenhet av IT.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.