Solution Manager AX till PolyPeptide i Malmö

PolyPeptide · Data & IT · 11 nov

Om jobbet

Vill du arbeta inom en global IT-avdelning på ett innovativt företag? Ta chansen att bli PolyPeptides nya Solution Manager!

Nu söker PolyPeptide i Malmö deras nya Solution Manager inom ERP-lösningen Microsoft Dynamics. Här får du chansen att arbeta inom en varierad roll med flera interna och externa kontakter. Du kommer att vara en väsentlig del av deras globala IT-avdelning och vara drivande i utvecklingen av den globala ERP-lösningen. Här du får du chansen att arbeta med ett internationellt ansvar i en spännande roll som Solution Manager. Varm välkommen in med din ansökan!

our offer to you

I din roll som Solution Manager kommer du vara den väsentliga kopplingen mellan IT och affärsgrupper, med fokus på den globala ERP-lösningen Microsoft Dynamics AX. Du kommer att vara en del av den globala IT-avdelningen, ERP och Business Application Services. Du kommer att vara ansvarig för applikationsunderhållssupport och du kommer att ha daglig kontakt med affärsintressenter och leverantörers supportorganisation.

Som Solution Manager på PolyPeptide kommer du att arbeta inom läkemedelsbranschen, och även vara en del av innovationen och utvecklingen av peptider. Du kommer därmed att bli introducerad i processerna, verktygen och systemen som säkerställer kvalitén av teknologin och få en djupare inblick i den spännande branschen av peptider.

På PolyPeptide värdesätter vi våra medarbetare och är dedikerade till att skapa och upprätthålla en arbetsplats där våra anställda trivs och utvecklas. Med vårt fokus på framstående teknik, kvalitet, kunskap inom reglering och stora kundengagemang välkomnar vi dig på vår resa till att bli marknadsledande inom peptidindustrin.

This is what you will do

Som Solution Manager kommer att vara en del av arbetet med implementeringen av den globala framtidsplanen för applikationsunderhåll av Microsoft Dynamics AX. Du kommer att vara kontaktpunkten för att företagsanvändarna ska kunna uppfylla ansökningsbehov och krav för att säkerställa den dagliga verksamheten. Du är även tekniskt ansvarig för administration, underhåll och support av applikationerna. Du kommer att ansvara för kommunikation kring lösningar och applikationer med tredje part (leverantörer).
Du kommer även att arbeta nära supportorganisationen för leverantörer för att ha kontinuitet övervakningen av Incident-tickets till Microsoft Dynamics AX.

Exempel på dina uppgifter kan vara:
 • Arbeta med applikationsunderhåll och support
 • Köra ändringar för business applications och delta i CAB-möten samt vara ansvarig för förändringar och krav på business applications.
 • Arbeta med applikationsleverantör och säkra avtal, kommunikation och processer
 • Arbeta med dokumentation för business applications och säkerställa dokumentationssäkerhet
 • Ansvarig för interaktion och dialog med Super-users och affärsintressenter
 • Skapa nyckelmeddelanden, presentationer och strategiska dokument för att skapa medvetenhet och intresse samt säkra inköp av IT med intressenter i hela organisationen på alla nivåer.
IN ADDITION...

Du kommer att rapportera till Team Leader för ERP och Business applikationstjänster. Tjänsten är positionerad i Malmö, men ditt ansvar är globalt.

WHO ARE YOU?

Som person är du serviceinriktad med ett positivt mindset. Din drivkraft är att hitta lösningar på problem och att genomföra dem på ett strukturerat och effektivt sätt.

För att lyckas i denna roll tror vi att du har:
 • IT och / eller IS-utbildning (universitet eller motsvarande)
 • Flera års erfarenhet av Solution Management för MS Dynamics AX i ett medelstort företag.
 • Erfarenhet av att arbeta i en internationell miljö
 • ERP-erfarenhet, stark kunskap om MS Dynamics Ax 2012
 • Erfarenhet av att arbeta med test/validering och förändringar på ett strukturerat sätt
 • Bakgrund inom läkemedelsindustrin är bra och god kunskap om ITIL, GMP, PM3, GAMP och validering är fördelaktigt
INTERESTED?

Polypeptide arbetar med TNG i denna rekryteringsprocess. TNG är rekryteringsspecialister inom fördomsfri och kompetensbaserad rekrytering, vilket skapar mångfald och innovation i team och bidrar till en hållbar arbetsmarknad. Om du är intresserad av denna tjänst, ansök redan nu! Urvalsprocessen pågår och positionen kan fyllas före sista ansökningsdatum. Om du har frågor, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Lovisa Wang-Larsen på 0708-888 411.
Jobbfakta

Ring Lovisa Wang-Larsen, 0708-888 411

Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 nov

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.