PolyPeptide söker processkemister

PolyPeptide söker processkemister

Kort om tjänsten

Vår kund söker nu flera personer utbildade inom kemi för en spännande tjänst som processkemist. Det är ett långsiktigt uppdrag där du initialt blir anställd av Dreamwork som konsult med goda möjligheter till anställning direkt hos vår kund.

Om verksamheten

PolyPeptide Group är en privatägd Contract Development & Manufacturing Organization (CDMO) som fokuserar på egenutvecklade och generiska GMP-klassade peptider för läkemedels- och bioteknikmarknaderna.

Som en av världens största oberoende kontraktstillverkare av terapeutiska peptider tillverkar företaget över en tredjedel av alla godkända peptidläkemedelssubstanser. Med sex GMP-anläggningar i Frankrike, Indien, Belgien, Sverige och USA, har PolyPeptide en ledande position inom sitt område med fokus på tillverkning av läkemedelspeptider.
PolyPeptide Group erbjuder sina kunder kärnkompetens och en oöverträffad långsiktig leveranssäkerhet.

Mer om tjänsten

Tjänsten är på heltid med placering i Malmö och start omgående. Du kommer att vara anställd av Dreamwork, med chans till övertag av kund.

Din profil

Vi ser gärna att du har ett antal års arbetslivserfarenhet av processarbete inom läke- eller livsmedelsindustrin samt
  • En eftergymnasial utbildning inom kemi.
  • Du har tidigare arbetat med och har god kännedom om GMP standarder.
  • God förmåga till dokumentation.
  • Du måste vara öppen för att arbeta på förskjuten arbetstid, på obekväma arbetstider.
Vidare är du som person noggrann, driven och målmedveten. Du är också lyhörd, flexibel samt en lagspelare.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Kemi, Fysik & Biologi
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn's Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s "Entrepreneur of the Year". Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.