Civilingenjörer i kemiteknik till PolyPeptides produktion inom läkemedel

Civilingenjörer i kemiteknik till PolyPeptides produktion inom läkemedel

Kort om tjänsten

Till PolyPeptide group söker vi nu civilingenjörer i kemiteknik med tidigare erfarenhet från arbete inom läkemedelsindustrin. Arbetet är varierande och utförs oftast i team i en storskalig produktion av läkemedelssubstanser. Du behöver ha god vana av att arbeta enligt kvalitetssystem med noga beskrivna rutiner samt erfarenhet av att arbeta enligt GMP.

Om verksamheten

PolyPeptide Group är en privatägd Contract Development & Manufacturing Organization (CDMO) som fokuserar på egenutvecklade och generiska GMP-klassade peptider för läkemedels- och bioteknikmarknaderna.

Som en av världens största oberoende kontraktstillverkare av terapeutiska peptider tillverkar företaget över en tredjedel av alla godkända peptidläkemedelssubstanser. Med sex GMP-anläggningar i Frankrike, Indien, Belgien, Sverige och USA, har PolyPeptide en ledande position inom sitt område med fokus på tillverkning av läkemedelspeptider.
PolyPeptide Group erbjuder sina kunder kärnkompetens och en oöverträffad långsiktig leveranssäkerhet.

Mer om tjänsten

Tjänsten är på heltid med placering i Malmö och du kommer att vara anställd av Dreamwork, med chans till övertag av kund.

Din profil
  • Civilingenjör inom kemiteknik
  • Tidigare erfarenhet av att arbeta med GMP
  • Arbetslivserfarenhet av processarbete inom läke- eller livsmedelsindustrin
  • God förmåga till dokumentation
  • Vara tillgänglig för skift
Som person behöver du vara noggrann, ansvarsfull och flexibel. Eftersom arbetet sker till största del i team behöver du vara en lagspelare och ha en god samarbetsförmåga.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Kemi, Fysik & Biologi
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 11 juni 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn's Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s "Entrepreneur of the Year". Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.