Plantagen Malmö söker serviceinriktade säljmedarbetare med start omgående

Plantagen Malmö söker serviceinriktade säljmedarbetare med start omgående

På Plantagen brinner vi för växter. Men framförallt brinner vi för försäljning och våra kunder. Varje dag levererar vi ett levande kundmöte som med inspiration, kunskap och verktyg tar våra kunder närmare naturens positiva kraft. Med över 130 butiker i olika format i Norge, Sverige och Finland är vi det ledande varumärket för växter i Norden och har som vision att vara Nordens härligaste växthus. Tillsammans med våra drygt 2400 engagerade medarbetare som delar våra värderingar om glädje, tydlighet och ägarskap erbjuder Plantagen ett unikt utbud av växter och växtlösningar för att främja ett växande liv!
Vi är mitt inne i den bästa tiden på året, vår högsäsong! Det är när våren står runt hörnet och solen börjar värma som våra butiker fylls av våra fantastiska kunder som vill plantera, odla och dekorera trädgården och hemmet. Tillsammans med de allra bästa medarbetarna, står vi beredda att ta emot våra kunder för att göra deras upplevelse hos oss till något alldeles extra.

Är du lika taggad som vi? Älskar du försäljning och kundservice? Har du en passion för växter? Då är det förmodligen just dig vi vill spendera vår högsäsong med!

Arbetsuppgifter:
Som säljmedarbetare hos oss arbetar du aktivt med att ge våra kunder en utmärkt köpupplevelse. Några exempel på vad det kan innebära:
  • Sälj- och kundvägledning
  • Varupåfyllning
  • Vattning och skötsel av växter
Tillsammans med resten av dina härliga kollegor ansvarar ni för att säkra att det är ordning och reda i butiken, fullt redo att sälja och möta kunden.

Kvalifikationer
Du har känsla och stort intresse för kundservice och en förmåga att kunna prioritera rätt arbetsuppgifter i en händelserik miljö.

Vi tror att du har tidigare erfarenhet från detaljhandel och/eller servicebranschen samt självklart intresse inom trädgård och växter.

Du behärskar svenska språket både muntligt och skriftlig.

Truckkort är mycket meriterande.

Personliga egenskaper
För att passa hos oss och i rollen som säljmedarbetare, är du är en positiv lagspelare som tycker om människor. Att skapa goda resultat är något som motiverar dig och du väljer att se lösningar istället för problem. Du är också effektiv och tycker om att få saker gjorda.

Vi erbjuder
Roliga och varierande arbetsuppgifter på nordens ledande trädgårdskedja, med goda utvecklingsmöjligheter och härliga kollegor.

Lön enligt kollektivavtal.

Säsongsanställning på 16 tim/veckan med start omgående fram till 31/7, med chans till förlängning. Arbetstiderna är varierande och inkluderar både kvällar och helger, du behöver dock kunna vara tillgänglig även under vardagar. Tjänsten är placerad i vår butik i Malmö.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Vi intervjuar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så vänta inte - skicka in din ansökan redan idag!

Observera att vi endast tar emot ansökningar via vår portal, ej via e-post.

För att säkra en objektiv, kompetensbaserad och icke-diskriminerande process använder Plantagen arbetspsykologiska tester som du ombeds svara på efter att du har sökt jobb hos oss. Mer information och testlänkar skickas till den e-mail adress du anger i din ansökan.

#jobbjustnu

För ett växande liv!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.plantagen.se/
Sista ansökningsdag 11 maj 2021 (4 dagar kvar)