Plantagen Malmö söker säljmedarbetare med fokus kassa med start omgående

Plantagen Malmö söker säljmedarbetare med fokus kassa med start omgående

På Plantagen brinner vi för växter. Men framförallt brinner vi för försäljning och våra kunder. Varje dag levererar vi ett levande kundmöte som med inspiration, kunskap och verktyg tar våra kunder närmare naturens positiva kraft. Med över 130 butiker i olika format i Norge, Sverige och Finland är vi det ledande varumärket för växter i Norden och har som vision att vara Nordens härligaste växthus. Tillsammans med våra drygt 2400 engagerade medarbetare som delar våra värderingar om glädje, tydlighet och ägarskap erbjuder Plantagen ett unikt utbud av växter och växtlösningar för att främja ett växande liv!
Vi är mitt inne i den bästa tiden på året, vår högsäsong! Det är när våren står runt hörnet och solen börjar värma som våra butiker fylls av våra fantastiska kunder som vill plantera, odla och dekorera trädgården och hemmet. Tillsammans med de allra bästa medarbetarna, står vi beredda att ta emot våra kunder för att göra deras upplevelse hos oss till något alldeles extra.

Älskar du försäljning och kundservice? Har du en passion för växter? Då är det förmodligen just dig vi vill jobba med!

Nu söker vi dig som vill jobba hos oss som säljmedarbetare med fokus kassa.

Arbetsuppgifter
Som säljmedarbetare hos oss är huvudfokus att ge våra kunder en utmärkt köpupplevelse. Några exempel på vad det kan innebära:
  • Kassarbete; där du aktivt arbetar med att ge våra kunder ett riktigt bra avslut på sin köpupplevelse
  • Sälj-och kundvägledning
  • Vattning och skötsel av växter
  • Varupåfyllning
  • I övrigt förekommande arbetsuppgifter i butik
Tillsammans med dina härliga kollegor ansvarar ni för att det är ordning och reda i butiken, fullt redo att sälja och möta kunden.

Kvalifikationer

Du har känsla och stort intresse för kundservice och en förmåga att kunna prioritera rätt arbetsuppgifter i en händelserik miljö. Vi söker dig som har tidigare kassavana och erfarenhet från detaljhandel och/eller servicebranschen.

Självklart har du också ett intresse för Plantagens ämnesområde - växter och trädgård.

Du behärskar svenska språket både muntligt och skriftlig.

Personliga egenskaper

För att passa i rollen som säljmedarbetare hos oss är du utåtriktad och social och ditt glada humör sprider sig till både kunder och kollegor.

Eftersom vi på Plantagen älskar att göra goda affärer så utgår vi från att du är resultatorienterad och målmedveten och att du, precis som vi, drivs av försäljning.

Du förstår också vikten av god kundservice och du önskar alltid kunden välkommen med ett leende.

Vi erbjuder

Roliga och varierande arbetsuppgifter på Nordens största trädgårdskedja, med goda utvecklings- och karriärmöjligheter samt en trevlig arbetsplats med härliga kollegor.

Lön enligt kollektivavtal.

Tjänsten är placerad i vår butik i Malmö och tjänsten är en visstidsanställning på 16 tim/veckan med start omgående fram till 31/7, med möjlighet till förlängning. Arbetet innebär varierande arbetstider som inkluderar kvällar och helger, men du behöver kunna vara tillgänglig även på vardagar.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Observera att vi endast tar emot ansökningar via vår portal, ej via e-post.

För att säkra en objektiv, kompetensbaserad och icke-diskriminerande process använder Plantagen arbetspsykologiska tester som du ombeds svara på efter att du har sökt jobb hos oss. Mer information och testlänkar skickas till den e-mail adress du anger i din ansökan.

#jobbjustnu

För ett växande liv!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.plantagen.se/
Sista ansökningsdag 11 maj 2021 (2 dagar kvar)