Kundserviceorienterad kassamedarbetare

Kundserviceorienterad kassamedarbetare

På Plantagen ska alla våra kunder få en köpupplevelse och ett kundbemötande i världsklass. Som säljmedarbetare hos oss är du Plantagens ansikte utåt och ditt engagemang och din positiva inställning är viktig för att kunden ska känna sig välkommen hos oss!

Är du en lagspelare som tycker om människor och som också motiveras av att skapa goda resultat? Tycker du om att ha omväxlande arbetsdagar med ett högt tempo där du alltid möter våra kunder med ett leende? I så fall ska du söka till oss!

Arbetsuppgifter
Vi söker nu efter dig som vill möta våra fantastiska kunder i butiken, framförallt i kassan där du kommer att ha din huvudsakliga sysselsättning. Du kommer att ha en viktig roll vad gäller genomförandekraften och rutinarbetet kring kassan och det är förmodligen något du har tidigare erfarenhet av. När du inte arbetar i och kring kassan så möter du våra kunder ute i butiken med en hög och mycket god kundservice, du hjälper och vägleder kunden och ser till att alla lämnar vår butik nöjda så att de väljer att kommer tillbaka till oss samt rekommenderar oss till andra.

Du kommer också att arbeta med övrigt förekommande arbetsuppgifter i butiken som t.ex. varupåfyllnad, skötsel av växter samt göra klart butiken för kampanjer.

Precis som alla andra våra medarbetare är just du nyckeln till vår framgång!

Kvalifikationer
  • Du har fyllt 18 år och avslutat grundskolan
  • Känsla och intresse för kundrelationer och service, du har förmodligen arbetat med detta tidigare
  • Du älskar sälj och är alltid beredd att göra det där lilla extra för att kunden ska få en bra köpupplevelse hos oss
  • Tidigare erfarenhet inom sälj och/eller inom detaljhandeln är meriterande
  • Kassavana
  • Kunskap och intresse om växter är meriterande
Personliga egenskaper
För att passa i rollen som säljare hos oss är du utåtriktad och social med ett glatt humör som sprider sig till både kunder och kollegor.

Du förstår också vikten av god kundservice och du önskar alltid kunden välkommen med ett leende.

Att möta nya människor är något du tycker är kul och du söker gärna upp kunden.

I ditt arbete är du stresstålig och du genomför arbetsuppgifter noggrant och strukturerat.

Du är flexibel och kan med kort varsel täcka upp vid kollegors frånvaro eller vid högsäsong i butiken.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en trevlig arbetsplats med härliga kollegor. Varierande arbetsuppgifter där ingen dag är den andra lik och hos oss har du stora möjligheter till att utvecklas.

Anställningen är på 12 timmar/veckan under vår högsäsong med möjlighet till fler timmar vid behov. Arbetstiden är förlagd även på kvällar och helger. Lön enligt kollektivavtal. Tjänsten är placerad i vår fina butik i Malmö!

Stämmer denna beskrivning på dig?

I så fall är du välkommen med din ansökan. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 25 apr 2019 (5 dagar kvar)