Teknisk säljare till Phoenix Contact i Malmö

Teknisk säljare till Phoenix Contact i Malmö

Om tjänsten

Vill du vara med i ett vinnande och innovativt team? För Phoenix Contacts räkning söker vi på Arena Personal en teknisk säljare till kontoret i Malmö.

I rollen som teknisk säljare utvecklar du automationsförsäljningen för ditt distrikt, identifierar prospekts och bokar samt genomför ett antal kundbesök per vecka. I tjänsten ingår att upprätta en försäljningsbudget samt ansvara för att budgeterad försäljningsvolym uppnås. Rollen kommer att utvecklas succesivt där den tekniska säljaren kommer att vara en sammanhållande kraft i projekt mot kund tillsammans med teknisk service, applikationsingenjörer och produktchefer.

Phoenix Contacts system bygger på omfattande och innovativa produktprogram för industriell automation, kommunikation, interface och anslutningsteknik. För att kunna erbjuda kunderna en optimal lösning med deras system är det mycket viktigt att förstå kundens nuvarande lösning och kunna ta fram och presentera bästa möjliga alternativ till detta. Utbildning av Phoenix Contacts komponenter sker internt men goda kunskaper om automationskomponenter och hur de samverkar i ett helhetsperspektiv ser vi som meriterande.

Din profil

Vi ser att du som sökande har minst tre års arbetslivserfarenhet från försäljning mot industri/grossist alternativt verkat som konsult med inriktning automation. Vidare har du en teknisk utbildning på lägst gymnasienivå och behärskar både svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. B-körkort är nödvändigt då arbetet av naturliga skäl ofta sker utanför kontoret.

För att lyckas i rollen ser vi att du som söker präglas av ett starkt driv och som med engagemang alltid strävar efter att uppnå goda resultat. Du har en tydlig och kommunikativ förmåga som med ett strukturerat och servicevänligt tillvägagångsätt kan samarbeta med såväl kunder som kollegor.

Ansökan

Arena Personal hanterar denna rekrytering och intervjuer sker löpande, tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag. Frågor besvaras av ansvarig rekryteringskonsult, Jonatan Spector - 070 992 71 76
Mer info
Kontaktperson Jonatan Spector
Telefon 0709927176
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Teknik & Ingenjör, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Arena Personal
Sista ansökningsdag 30 nov (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Phoenix Contact är en världsledande tillverkare av industriell automation som erbjuder innovativa produkter och inspirerande lösningar för anslutning, automation, anpassning samt omvandling. Med 17000 medarbetare i över 60 länder, etablerar dom partnerskap med sina kunder inom olika marknader runt om i hela världen.

Moderbolaget Phoenix Contact GmbH är privat ägt och grundades i Tyskland 1923 och sen 1966 har huvudkontoret varit beläget i Blomberg. Det svenska huvudkontoret ligger i Huddinge och tillsammans med regionkontoren i Göteborg och Malmö uppgår personalstyrkan till ca 60 medarbetare nationellt.