Forskningssköterska / Sjuksköterska

Forskningssköterska / Sjuksköterska

Pharmasite är ett oberoende forskningsinriktat företag med kliniker i Malmö och i Helsingborg. Vi genomför kliniska läkemedelsprövningar från fas-2 till fas 4 och har medverkat i över 150 forskningsprojekt.

Vi söker nu en ny sköterska til en tjänst med placering i Malmö och Helsingborg initialt. Erfarenhet eller kunskap om kliniska prövningar är en fördel men stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Arbetet innebär en stor grad av självständighet, med planering och uppföljning av patienter, samt arbete i olika datasystem och kontakt med uppdragsgivare.

God samarbetsförmåga och flexibilitet är betydelsefullt då arbetet i stor utsträckning bedrivs i små team. Du bör kunna behärska engelska i tal och skrift.

Tjänsten är initialt deltid (75%), dagtid. Tillträde 1 sep eller efter överenskommelse.

För mer information skicka dina uppgifter till pekka@pharmasite.se
Mer info
Kontaktperson Pekka Koskinen
Email Mejla Pekka Koskinen
Område Malmö stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Medicinsk forskning & Laboratorieverksamhet
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://pharmasite.se/
Sista ansökningsdag 14 aug 2021 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Malmökliniken
Pharmasite har funnits i Malmö sedan 2008 och till dags dato har det genomförts över 150 forskningsprojekt i samarbete med läkemedelsbolag och universitet. Våra patienter kommer till oss från hela Skåne.

Helsingborgskliniken
Sommaren 2014 öppnade Pharmasite sin andra klinik. Kliniken är belägen i centrala Helsingborg med gångavstånd till Knutpunkten och allmänna kommunikationer.