Ekonomiassistent, deltid

Ekonomiassistent, deltid

Ingress

Studerar du Ekonomi eller läser du till Löneadministratör och är nyfiken på nya möjligheter inom arbetslivet? Vi söker dig som vill arbeta extra som Ekonomiassistent på vårt kontor i Centrala Malmö och som studerar på efter gymnasialnivå med cirka ett år kvar av dina studier.

Arbetsuppgifter

Som Ekonomiassistent är du behjälplig i det dagliga arbetet på vår ekonomiavdelning. Du kommer vara behjälplig i kundfakturering, leverantörsfakturor, löpande bokföring, in- och utbetalningar, samt övrig administration för våra svenska bolag.

Önskade kvalifikationer

Vi söker dig som studerar ekonomi på eftergymnasial nivå med erfarenhet av administrativt arbete. Vi ser gärna att du har god IT-vana och att du har goda kunskaper i Office-paketet.

Vår ekonomiavdelning består idag av tre personer och sammanlagt på kontoret är vi idag ca 15 engagerade medarbetare som kommer se till att just du kommer att trivas hos oss.
Om du vill vara en del av ett företag som präglas av affärsmässighet, prestigelöshet och god stämning hoppas vi höra från dig!

Personliga egenskaper

Vi värdesätter att du är en driven och prestigelös person som inte är rädd för nya utmaningar. Du tar gärna egna initiativ och som person är du noggrann och ambitiös. Du bör trivas i en försäljnings- och servicedriven miljö då vi är ett ungt och expansivt företag. Välkommen med din ansökan redan idag!

Om oss

Vi är ett rekryterings- och bemanningsföretag som förenar arv med förnyelse. Personalhuset Staffing Group är en del av Otiga group och är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vi erbjuder tjänster inom rekrytering, personaluthyrning och omställning. Personalhuset Staffing Group har idag 40 kontor och oavsett var du möter oss kommer våra tjänster att präglas av samma höga kvalitet och entusiasm. Vår vision är att vara avgörande för våra kunders framgång.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 maj 2019 (9 dagar kvar)