Är du intresserad av en heltidstjänst som kundservicemedarbetare på företag i logistikbranschen?

Är du intresserad av en heltidstjänst som kundservicemedarbetare på företag i logistikbranschen?

Ingress

Till vår kund inom transport- och logistikbranschen söker vi nu en medarbetare till kundserviceavdelningen med känsla och intresse för service och kundbemötande.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid där du kommer bli anställd av oss på Personalhuset och vara uthyrd till vår kund. Uppdraget startar omgående och är inledningsvis 6 månader med stor chans till förlängning för rätt person. Vår kund är ett välkänt och internationellt bolag inom transport- och logistikbranschen och har sitt kundcenter i utkanten av Malmö.

Som kundservicemedarbetare ansvarar du för att vi kan upprätthålla ett effektivt och professionellt kundservicearbete mot nya och befintliga kunder. Du kommer att ingå i en serviceinriktad grupp som tar hand om våra kunders förfrågningar på både en nationell och internationell marknad. Du har en positiv inställning till lagarbete där vi arbetar och utvecklas tillsammans.

Arbetsuppgifter

Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara att ansvara för att besvara kundernas frågor med en hög servicenivå i ett högt tempo via olika kontaktvägar så som telefon, e-post eller chatt. Vid behov kan även andra arbetsuppgifter i form av avisering av sändningar tillkomma.

Önskade kvalifikationer

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av kundtjänst och är van vid att arbeta i ett högt tempo. Har du erfarenhet av transport- och logistikbranschen är detta meriterande, men inget krav.

Personliga egenskaper

Som person har du en positiv inställning till samarbete, service och kvalitet. Du är kundorienterad och vill försöka förstå kundens behov och alltid ge bästa möjliga service. Vidare har lätt för att lära dig nya saker och är öppen för nya arbetssätt.

Det är viktigt att du är lyhörd för kundernas behov samtidigt som du är kunnig och affärsmässig. Som person har du lätt för att arbeta i grupp men skall också fungera självständigt och kunna ta egna initiativ. Du uttrycker dig väl både skriftligt och muntligt på svenska, samt behärskar vårt koncernspråk engelska i tal och skrift.

Intresserad? Bifoga CV och ett personligt brev/motivering. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar endast emot ansökningar på detta sätt.

Om oss

Personalhuset är ett av Nordens mest engagerade rekrytering- och bemanningsföretag!
Vi vill hjälpa människor att utvecklas och vi strävar efter att vara den mest attraktiva arbetsgivaren i branschen! Vi har ett genuint engagemang för individen, deras karriär och unika kompetens. Vi tar hand om vår personal, erbjuder marknadsmässiga löner, har kollektivavtalsenliga villkor och vi erbjuder Dig, som konsult hos oss, unika personalförmåner. We Care!
Personalhuset finns på 40 olika orter i Norden och arbetar med tjänster inom alla branscher. Vår vision är att vara avgörande för våra kunders framgång!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 apr 2019 (2 dagar kvar)