Ekonomiassistent till vårt kontor i centrala Malmö

Ekonomiassistent till vårt kontor i centrala Malmö

Vill du vara en del av ett företag som präglas av affärsmässighet, prestigelöshet och god stämning? Då är detta rätt tjänst för just dig.

Arbetsuppgifter
Som ekonomiassistent sköter du självständigt det dagliga arbetet på ekonomiavdelningen. Dina arbetsuppgifter består främst av att sköta kundfakturering, leverantörsfakturor, löpande bokföring, in- och utbetalningar, likviditetsplanering, månadsavstämningar, månadsbokslut och årsbokslut samt övrig administration för våra svenska bolag.

Arbetstid
Måndag-fredag, 08.00-17.00
Heltid

Önskade kvalifikationer
Vi söker dig som:

  • Är gymnasieekonom eller motsvarande med några års dokumenterad erfarenhet av ekonomi
  • Har goda kunskaper inom ekonomi
  • Kan tala och skriva obehindrat på svenska samt har en förståelse för de skandinaviska språken
  • Meriterande: Erfarenhet av löneadministration.
Personliga egenskaper
Tjänsten passar dig som har ett intresse för ekonomiska flöden och som trivs med att arbeta med fokus på förbättringar. Vidare är du strukturerad i den omfattning att du kan hantera olika processer samtidigt på ett noggrannt samt effektivt vis.
Vi värdesätter att du är en driven, handlingskraftig och prestigelös person som inte är rädd för nya utmaningar. Som person är du ambitiös samt tycker om att arbeta självständigt under eget ansvar i en utvecklande miljö. Du bör trivas i en försäljnings- och servicedriven miljö och då vi är ett ungt och expansivt företag är det av stor vikt att du är anpassningsbar i samband med förändrade förutsättningar.

Vi erbjuder
  • Vår ekonomiavdelning består idag av tre personer och sammanlagt på kontoret är vi idag ca 15 engagerade medarbetare som kommer se till att just du kommer trivas hos oss.
  • Kontoret är beläget i kreativa miljöer i Media Evolution City-huset, ett stenkast från Malmö Centralstation.
  • Vi tillämpar 6 månaders provanställning

Ansökan
Är du intresserad? Klicka på Ansök nu för att registrera en ny profil eller logga in på befintlig profil på www.personalhuset.se för att söka tjänsten. Vi tar endast emot ansökningar på detta sätt. Bifoga CV och motivering/personligt brev. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Om du har frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Jennifer Olin. jennifer.olin@personalhuset.se
Mer info
Kontaktperson Jennifer Olin
Telefon 0725992011
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://personalhuset.se/jobb/?src=https%3a%2f%2fsecure.webtemp.no%2fWebtempCVPortal%2fstillingsingle.aspx%3fk%3d60%26id_rekruttering%3d3001892
Sista ansökningsdag 21 mars (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Personalhuset Staffing Group AB - avd. Malmö725992011
Personalhuset Search & Selection är en av Nordens ledande rekryteringsaktör med 30 kontor. Vi arbetar med rekrytering av ledare, specialister och medarbetare. Våra specialiserade rekryteringskonsulter har gedigen erfarenhet och lokal förankring. Vi har uppdrag inom alla branscher, både inom privat och offentlig sektor. Vår vision är att vara avgörande för våra kunders framgång. Personalhuset Search & Selection är en del av Personalhuset Staffing Group.