Teknikintresserad operatör till företag inom läkemedelsbranschen

Teknikintresserad operatör till företag inom läkemedelsbranschen

Tjänstebeskrivning

Har du ett tekniskt intresse och letar efter en möjlighet till att arbeta på ett större företag inom läkemedelsindustrin? Har du även tidigare erfarenhet av arbete i tillverkande industri? Missa inte att vara med på vår kunds resa och utvecklng i rollen som tabletteringsoperatör.

PerformIQ söker för kunds räkning en operatör för tabletteringsmaskiner för ett längre uppdrag med goda möjligheter till anställning hos vår kund belägen i Malmö. Vår kund är verksam inom utveckling, tillverkning och distribution av läkemedel.
I tjänsten som operatör kommer du att arbeta i produktionen framförallt med att ansvara för en maskin som tillverkar läkemedel i tablettform. Alla delar av tillverkningsprocessen ställer höga krav på dokumentation såväl skriftlig som läsförståelse. Kvalitetsmedvetenhet och noggrannhet är egenskaper som är av stor vikt för denna roll. Då arbetet sker vardagskvällar behöver du kunna arbeta ständig kvällstid.

För att lyckas i rollen som operatör hos vår kund känner du igen dig på följande punkter:
  • Tidigare erfarenhet av tekniskt arbete
  • Goda språkkunskaper i svenska
  • Ett kvalitetsmedvetet arbetssätt
  • En analytisk förmåga
Det är meriterande om du har arbetat med tabletteringsmaskiner eller förpackningsmaskiner sedan tidigare. Tjänsten passar dig som vill jobba med en intressant produkt i ett företag med utvecklingsmöjligheter och höga ambitioner.

Krav på person

Vi ser att du som söker är en person som är punktlig, noggrann och har en god förmåga att prioritera dina uppgifter samt ta egna initiativ. I rollen sätts krav på att du har ett analytiskt tänkande, och en förmåga att lösa maskinella problem. Du är vidare en lagspelare som har lätt att samarbeta samt har en god förmåga av att se helheten i arbetet. Du har tidigare erfarenhet av tekniskt arbete inom tillverkningsindustri, gärna inom tabletteringsmaskiner eller förpackningsmaskiner.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som operatör. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQ:s värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Övrigt

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Eftermiddag, måndag-torsdag kl:15:30-00, fredag kl:13.30-19.50
Plats: Malmö

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ med vädligt goda möjligheter till överrekrytering av kunden.

Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Caroline Gustafsson på mejladress caroline.gustafsson@performiq.se. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Om PerformIQ

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se

Sökord: Operatör, Teknik, Läkemedel, Formsprutning
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 30 jan 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.