Team Leader till livsmedelslager i Malmö

Team Leader till livsmedelslager i Malmö

Har du tidigare erfarenhet av arbete i livsmedelsbutik? Har du även varit i en ledande roll i någon av dina tidigare anställningar? Läs då vidare om tjänsten som Team Leader till vår kunds livsmedelslager i Malmö!

Beskrivning av arbetsuppgifter
Till vår kund söker vi nu en Team Leader att förstärka deras sammansvetsade grupp i Malmö. Vår kund är ett större företag inom livsmedelsbranschen och du kommer att arbeta på deras avdelning för varumottaggning. Rollen som Team Leader är en spännande roll där du får god insikt i företagets dagliga verksamhet och din huvudsakliga arbetsuppgift är att säkerställa att den dagliga driften av verksamheter flyter på. Du är en person som har lätt att se lösningar om det uppstår något problem under dagen och hjälper då till att koordinera och prioritera om för att uppnå målen för dagen.

I din roll som Team Leader kommer du:
  • Ansvara för inleveranser
  • Fördela arbetet mellan personalen på avdelningen
  • Hjälpa till med att rapportera frånvaro på personalen
  • Aktivt arbeta med att främja en god arbetsmiljö och rapportera eventuella brister
  • Säkerställa att dagens arbetsuppgifter och mål slutförs och uppnås
Tjänsten passar dig som trivs i en varierad roll där du får möjligheten att stötta upp dina kollegor och se till att företagets verksamhet löper på så smidigt som möjligt. Du blir en del av ett växande företag som kan erbjuda dig goda möjlighet att växa och få ta ytterligare ansvar på sikt.

Krav på person
För att lyckas i rollen som Team Leader hos vår kund så ser vi att du är en god problemlösare och en person med en positiv inställning. Du är van vid att arbeta självständigt och kvalitativt. Utöver detta ser vi gärna att du:
  • Har tidigare erfarenhet i en ledande roll som exempelvis gruppledare på ett lager eller i en livsmedelsbutik
  • Har erfarenhet antingen från arbete i en livsmedelsbutik, ett lager eller en produktion
  • Är duktig på att kommunicera med och stötta dina kollegor
Då vår kund arbetar med livsmedelsvaror är det meriterande för tjänsten om du har tidigare arbetslivserfarenhet från livsmedelsbutiker, gärna med att ta emot och plocka upp varor. Det är vidare meriterande om du har truckkort A.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som Team Leader. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQ:s värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Måndag till fredag: 05.00-14.00 ena veckan, 11.00-20.00 andra veckan. Även arbete vart fjärde helg (och då ledigt torsdagen innan och tisdagen efter).
Plats: Malmö

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du under de första sex månaderna kommer att vara anställd hos PerformIQ, och därefter är tanken att kunden kommer att ta över anställningen.

Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Mattias Carlsson på mattias.carlsson@performiq.se eller Sara Lindmark på sara.lindmark@performiq.se. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Team Leader, Koordinator, ledare, lager, livsmedel
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://performiq.se/
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper.