Säljare / Kundansvarig / Account manager med idrottsbakgrund

Säljare / Kundansvarig / Account manager med idrottsbakgrund

Tjänstebeskrivning

Har idrotten format din vinnarinstinkt och ditt driv i arbetslivet? Vill du arbeta i en organisation som präglas av idrott, utveckling och framåtanda? Då kan du vara vår nya säljare!

Till vårt Malmökontor på Hyllie söker vi nu en Säljare med ambitionen att bidra till vår fortsatta tillväxt. PerformIQ kombinerar det bästa från idrotten med arbetslivet genom att hjälpa företag och organisationer med personallösningar inom rekrytering och bemanning.

Som Säljare på PerformIQ kommer du att finna och driva affärer med nya kunder som främst är medelstora och stora företag. I din roll träffar du företag för att lyssna in behov och hitta lösningar kring rekrytering och bemanning av personal

Krav på person
  • Erfarenhet av B2B försäljning
  • Du känner igen dig i egenskaper som dedikerad, vinnarinstinkt och teamkänsla.
  • B-körkort
Ange i din ansökan varför du söker denna roll som säljare och vad du kan bidra med. Vi vill också veta hur idrotten påverkat dig och är bidragande till din framgång. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ambitioner.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid
Lön: Fast grundlön + provision
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Malmö - Hyllie

Om PerformIQ

PerformIQ är i tillväxtfas med stort fokus på att ta nya marknadsandelar. Då samtliga lagkamrater har en idrottslig bakgrund präglas vår kultur av en stark laganda, idrottsaktiviteter och en vinnarinstinkt utöver det vanliga! Hos oss får du en stimulerande och ansvarsfull tjänst i ett företag med unik inriktning. Vi har högt i tak och värderar alla lagkamrater lika högt.

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra lagkamrater utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se

Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande och då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Din ansökan registrerar du enkelt genom att klicka dig vidare genom denna annons, fylla i dina kontaktuppgifter och bifoga dina egna dokument. Vänligen respektera att vi inte behandlar ansökningar via e-post. Eventuella frågor besvaras av Carolin Ericsson på 0733-537504.

Varmt välkommen med din ansökan!
Sökord: account manger, säljare, key account manager, kundansvarig, innesäljare, idrott, b2b, fältsäljare
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 25 okt 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.