Konsultchef till PerformIQ

Konsultchef till PerformIQ

Tjänstebeskrivning & erbjudande

PerformIQs Malmökontor söker nu en ny medarbetare som trivs i en miljö där glädje och gemenskap står högt på listan. PerformIQ kombinerar det bästa från idrotten med näringslivet genom att hjälpa företag och organisationer med personallösningar inom rekrytering och bemanning.

I rollen som konsultchef arbetar du med bemanningslösningar för både nya och befintliga samarbetspartners. I tjänsten ingår konsultansvar där du har löpande kontakt med dina anställda. Du sköter även allt som innefattar en rekryteringsprocess. Du är alltså den som lär känna nya och befintliga kunder, skriver annonser, håller intervjuer och gör referenstagningar på egen hand. Vidare arbetar du nära dina kollegor på leveransavdelningen och även dina säljkollegor.

Du erbjuds en tjänst där du får möjlighet att stötta företag med personal inom olika branscher. Varje dag får du möjlighet att utveckla organisationer genom personal med idrottsbakgrund där du hjälper kunden med att anpassa rätt personallösning för dem. Sedan 2010 har vi byggt framgångsrika team i näringslivet genom att se till att idrottens egenskaper är en naturlig del av en organisation.

Du kommer till exempel att:
  • Dagligen ansvara för konsulter samt hitta ersättare vid frånvaro
  • Genomföra annonsskrivning, telefonintervjuer, intervjuer och referenstagning
  • Sköta schemaläggning, lönehantering, arbetsgivarintyg och övriga administrativa arbetsuppgifter
  • Utveckla befintliga kundrelationer genom täta samarbeten
Tjänsten passar dig som vill jobba på ett företag som andas stor entreprenörsanda och idrottskultur. Vi är ett tajt sammansvetsat team som är passionerade för det vi gör och vi strävar alltid efter att vinna alla matcher tillsammans. Här trivs du som har en stark vinnarmentalitet men samtidigt en hög prestigelöshet.

Personprofil

Vi söker dig med ett starkt intresse för organisationer och idrott. Vi jobbar med ett brett spann av både branscher och tjänster vilket gör att du kommer ställas inför nya spännande scenarion och möten varje dag. Vi söker därför efter dig som är framåt, nyfiken och orädd men samtidigt så trygg i dig själv att du kan trivas med att ta dig an alla situationer som kan uppkomma.

I den här tjänsten jobbar du med flera processer parallellt varav du bör ha en god prioriteringsförmåga för att driva rätt projekt framåt. Vidare är du en person som har en utmärkt social förmåga och har lätt för att skapa relationer. Det är meriterande om du är utbildad personalvetare, har arbetat som konsultchef, med personalledning eller inom projektledning tidigare. Det mest avgörande är dock hur du som person, med din idrottsbakgrund, matchar in som vår nästa lagspelare.

Hos oss på PerformIQ har alla medarbetare någon form av idrottsbakgrund där vår kultur präglas av en stark laganda, idrottsaktiviteter och en vinnarinstinkt utöver det vanliga. Ange i din ansökan vilken idrott du har erfarenhet från och på vilket sätt du ser att den bakgrunden påverkar dig i en roll som konsultchef.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Malmö

Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta Rekryteringsansvarig Anna Lindberg på anna.lindberg@performiq.se. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: konsultchef, rekrytering, konsult, projektledning, koordinera, bemanning, administration

Om PerformIQ

PerformIQ är i tillväxtfas med stort fokus på att ta nya marknadsandelar. Då samtliga lagkamrater har en idrottslig bakgrund präglas vår kultur av en stark laganda, idrottsaktiviteter och en vinnarinstinkt utöver det vanliga! Hos oss får du en stimulerande och ansvarsfull tjänst i ett företag med unik inriktning. Vi har högt i tak och värderar alla lagkamrater lika högt.

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra lagkamrater utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 3 aug 2022 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.