Junior laboratorieassistent till växande läkemedelsföretag

Junior laboratorieassistent till växande läkemedelsföretag

Tjänstebeskrivning

Har du ett tekniskt intresse och erfarenhet av att ta ansvar i arbetslivet? Då kan tjänsten som laboratorieassistent vara rätt tjänst för dig! Vi söker för kunds räkning en laboratorieassistent till ett företag inom läkemedelsbranschen, beläget i Malmö. Företaget har i mer än 30 år levererat läkemedel både globalt och lokalt läkemedelsföretag och är inne i en expansiv fas med många nya projekt och spännande produkter.

Som Laboratorieassistent arbetar du till största delen självständigt och praktiskt med provtagning och hantering . Rollen som laboratorieassistent sätter fokus på eget ansvar och noggrannhet och arbetet kräver också datorvana då mycket av arbetet görs med hjälp av datoriserade system. Allt arbete sker enligt GMP-standard och därför är det viktigt att du har insikt i att det är av högsta vikt att följa de anvisningar och regler som finns för ett kvalitativt arbete.

Dagliga arbetsuppgifter och ansvarsområden är förutom ovanstående även:
  • Provtagning av råvaror och förpackningsmaterial
  • Miljöprovtagning av lokaler, luft och vatten ute i produktionen
  • Allmänt praktiskt laboratoriearbete
Krav på person

För att passa in i gruppen har du i bästa fall erfarenhet av provtagning av råvaror inom läkemedelsindustrin samt praktiskt laborativt arbete. Du är en lagspelare som har lätt att kommunicera och arbeta med dina kollegor men har heller inte svårigheter med att ta ansvar för dina arbetsuppgifter. Vidare drivs du av att arbeta effektivt med hög kvalité.

För att passa in i gruppen ser vi att du känner igen dig i följande:
  • Är noggrann
  • Har en god samarbetsförmåga
  • Är lyhörd och är flexibel
  • Har en god kommunikations-, och dokumentationsförmåga
Vi ser det som meriterande om du tidigare har arbetat i ett affärssystem, med fördel Movex då detta används i det dagliga arbetet men detta är inget krav. Vidare ser vi det starkt meriterande om du har arbetat med läkemedel eller testning av produkter tidigare.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som packarbetare.

Övrigt

Start: Omgående
Omfattning: Heltid, 6 månader med goda möjligheter till anställning hos kund
Arbetstid: dagtid med flex, helgarbete kan förekomma
Plats: Malmö

Om PerformIQ

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Medicinsk forskning & Laboratorieverksamhet
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 14 nov 2019 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.