Hungrig B2B-säljare med idrottens egenskaper

Hungrig B2B-säljare med idrottens egenskaper

Tjänstebeskrivning

Vill du starta din karriär som säljare? Har du driv, tävlingsinstinkt och uthållighet? Då kan du vara vår nästa stjärna!

För kunds räkning söker vi nu dig som vill få den unika möjligheten att börja som B2B-säljare hos ett seriöst företag i expansiv fas. Du välkomnas till ett etablerat företag som vunnit ett flertal utmärkelser. Lägg där till en företagskultur som präglas av glädje, trygghet och omtanke.

Som B2B-säljare kontaktar du företag via telefon för att erbjuda vårt kundföretags tjänster och lösningar. Du ges stort eget ansvar i tjänsten och arbetar med hela säljprocessen, från första samtal för att kartlägga behov till uppföljning och vidareutveckling av dina kunder. Som säljare arbetar du i nära samarbete med såväl säljsupport som våra utbildare, allt för att ge våra kunder bästa service. Du erbjuds löpande utbildning och coaching, något du har stor nytta av i din fortsatta utveckling som säljare.

Krav på person

Vi söker dig som brinner för försäljning och som har viljan att göra det lilla extra för att lyckas. Som person är du nyfiken och kommunikativ samt har en utpräglad vinnarmentalitet.

För att lyckas i rollen som B2B-säljare hos krävs vidare:
  • Gymnasial utbildning
  • Mål- och resultatfokus
  • Stort intresse för att utveckla din affärsmässighet
  • Ansvarstagande och lösningsorienterat arbetssätt
  • Att du uttrycker dig väl i svenska språket
Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper och vi ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som B2B-säljare. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Övrigt

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstid, flex
Plats: Malmö

Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Carolin Ericsson på telefonnummer 073-3537504. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Om PerformIQ

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se
Sökord: sälj, försäljning, account manager, B2B
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 8 feb (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.