Drivna maskinoperatörer till internationellt företag

Drivna maskinoperatörer till internationellt företag

Är du en kvalitetsmedveten person med tidigare erfarenhet av arbete som maskinoperatör i produktionsmiljö? Är du en lagspelare som ser förbättringsmöjligheter och vill utvecklas? Läs vidare om rollen som maskinoperatör till vår kund!

Beskrivning av arbetsuppgifter
Till vår kund söker vi nu operatörer för arbete i deras produktion. Vår kund är ett större företag inom livsmedelsbranschen och är belägna i Malmö. I rollen som maskinoperatör kommer du att arbeta på skift och ni kommer vara 4 personer på varje linje där tre är maskinoperatörer och en är servicetekniker. Du kommer i rollen framförallt att ansvara för:
  • Drift och övervakning av din maskin
  • Påfyllning av material
  • Att dokumentera ditt arbete enligt uppsatta rutiner
Tjänsten passar dig som trivs i en roll med eget ansvar i kombination med mycket samarbete med dina kollegor. Du kommer få möjligheten att vara en del av ett innovativt företag med en platt organisation och goda utvecklingsmöjligheter.

Krav på person
För rollen så söker vi dig som arbetar noggrant, strukturerat och med ett genomgående kvalitetstänk. För att bli aktuell för rollen ser vi även att du:
  • Har minst något års erfarenhet av tidigare arbete som maskinoperatör i en produktionsmiljö
  • Har arbetat exempelvis i en livsmedelsproduktion eller i annan produktion med kvalitetskontroll och förstår vikten av noggrant arbete och tydliga rutiner
  • Har lätt för att arbeta i grupp och samarbeta med dina kollegor
Som person är du lyhörd och vill lära dig dina arbetsuppgifter och utvecklas. Vår kund ser gärna att du är en person som vågar komma med förbättringsförslag och vill vara med och utveckla verksamheten.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som maskinoperatör. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQ:s värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 3-skift men kan bli aktuellt med andra skift framöver
Plats: Malmö
PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Sara Lindmark på sara.lindmark@performiq.se och Rekryteringskonsult Mattias Carlsson på mattias.carlsson@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: operatör, produktion, livsmedel, maskinoperatör, kvalitet, kvalitetskontroll
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://performiq.se/
Sista ansökningsdag 28 okt 2020 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper.