Drivna logistikmedarbetare till internationellt företag

Drivna logistikmedarbetare till internationellt företag

Är du en kvalitetsmedveten person med tidigare erfarenhet av lagerarbete samt har truckkort? Är du en lagspelare som ser förbättringsmöjligheter och vill utvecklas? Läs vidare om rollen som logistikmedarbetare till vår kund!

Beskrivning av arbetsuppgifter
Till vår kund söker vi nu logistikmedarbetare. Vår kund är ett större företag inom livsmedelsbranschen och är belägna i Malmö. I rollen som logistikmedarbetare kommer du att arbeta i skift. I din roll kommer du arbeta med arbetsuppgifter som:
 • Truckkörning
 • Orderplock
 • Räkna och registrera kvantiteten på varor från produktionen
 • Packning
 • Utleverans av varor
 • Inventering av lagernivåer
 • Kvalitetskontrollering i form av granskning av varornas skick
 • Säkerhet och sanitet. Bidra till att upprätthålla lagrets säkerhetsarbete.
Tjänsten passar dig som trivs i en roll med eget ansvar i kombination med mycket samarbete med dina kollegor. Du kommer få möjligheten att vara en del av ett innovativt företag med en platt organisation och goda utvecklingsmöjligheter.

Krav på person
För rollen så söker vi dig som arbetar noggrant, strukturerat och med ett genomgående kvalitetstänk. För att bli aktuell för rollen ser vi även att du:
 • Erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare. Gärna erfarenhet av 3PL.
 • Har truckkort
 • Är duktig på att följa interna rutiner men även är duktig på att se förbättringspotential i ditt arbete
 • Har lätt för att arbeta i grupp och samarbeta med dina kollegor
Som person är du lyhörd och vill lära dig dina arbetsuppgifter och utvecklas. Vår kund ser gärna att du är en person som vågar komma med förbättringsförslag och vill vara med och utveckla verksamheten.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som logistikmedarbetare. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQ:s värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 3 och 5-skift men kan bli aktuellt med andra skift framöver
Plats: Malmö

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Sara Lindmark på sara.lindmark@performiq.se och Rekryteringskonsult Mattias Carlsson på mattias.carlsson@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: lager, lagermedarbetare, logistik, produktion, livsmedel, truck, truckförare, packare, packning.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://performiq.se/
Sista ansökningsdag 4 nov 2020 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper.