Utvecklande och flexibelt deltidsarbete som mötesbokare

Utvecklande och flexibelt deltidsarbete som mötesbokare

Tjänstebeskrivning

Är du driven, snabbtänkt och nyfiken på rollen som mötesbokare samtidigt? Vill du arbeta i fräscha lokaler i hjärtat av Malmö för en organisation som värnar om din personliga utveckling? Då kan du vara den vi söker för tjänsten som mötesbokare!

PerformIQ söker för kunds räkning mötesbokare till vår kund belägen i Malmö. Tjänsten innebär att du tar den initiala kontakten med beslutsfattare på företag som är potentiella nya kunder åt vår uppdragsgivare. Detta gör du med telefon och mejl som viktigaste verktyg. En del i arbetet kommer även att innebära att du med ditt strukturerade arbetssätt hjälper företagen att kategorisera och kartlägga affärsmöjligheterna de har med olika kunder, men även bistå med att uppdatera deras CRM-system samt boka in möten åt deras säljorganisation. Du kommer att börja som en junior konsult med att lära dig grunden i mötesbokning för att gå vidare till mer kontakt med kunder och beslutsfattare för att avslutningsvis vara mogen att gå vidare till en mer senior konsultsroll då du helt ansvarar för dina projekt.

I rollen som mötesbokare kommer du till exempel att:
  • Identifiera marknads- och affärsmöjligheter
  • Boka in möten
  • Kontakta beslutsfattare via telefon och mejl
  • Uppdatera CRM-system
Tjänsten passar dig som har ett högt inre driv och som ständigt vill utvecklas. I denna roll ges du stora möjligheter att få en solid grund inom arbetet med försäljning samt en inblick i hela försäljningscykeln. Rätt person kan snabbt få utvidgade ansvarsområden och även följa med på externa kundmöten.

Krav på person

Vi söker personer med en annan huvudsaklig sysselsättning och ser därför gärna att du i dagsläget antingen studerar eller har kontrakt med någon idrottsförening. Du är en person som ser möjligheter snarare än utmaningar och som trivs med att använda telefon och dator som främsta arbetsverktyg.

För att lyckas i rollen som Mötesbokare krävs vidare:
  • Ett strukturerat och effektivt arbetssätt
  • Mycket goda språkkunskaper i svenska i både tal och skrift
  • Servicekänsla
  • Intresse för marknadsstrukturer och försäljning
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från, eller stort intresse för, mötesbokning och/eller försäljning. Du har med fördel arbetat med telefon som verktyg tidigare, men detta är inget krav för tjänsten. Eftersom du i rollen som mötesbokare har mycket kommunikation med såväl interna som externa parter ser vi att du har goda kommunikativa färdigheter och hög social kompetens.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som mötesbokare.

Övrigt

Start: Omgående
Omfattning: Deltid, minst 12 h/vecka
Arbetstid: Förmiddag kl. 8-12 och/eller eftermiddag kl. 13-17, flexibelt
Plats: Malmö

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ med stor möjlighet till vidare anställning direkt hos kundföretaget.
Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Caroline Gustafsson på telefonnummer 073-353 75 13. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Om PerformIQ

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se.

Sökord: mötesbokare, marknadsanalytiker, sälj, försäljning, service, kundtjänst
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Marknadsföring, Direkt marknadsföring
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 9 nov (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.