Säljare/Affärsutvecklare till Four FM

Säljare/Affärsutvecklare till Four FM

Vill du arbeta med försäljning och affärsutveckling mot några av världens främsta företag? Vi på Four FM hjälper företag med skräddarsydda lösningar för kontors- och fastighetsservice så att kunderna kan fokusera på sin kärnverksamhet. Låter detta som nästa steg i karriären för dig? Sök då tjänsten idag!

Erbjudande och arbetsuppgifter

Vi är ett familjärt företag som arbetar inom Facility Management. Vi har ett tätt samarbete internt och är flexibla i vår arbetsvardag. Vi står inför en tillväxtresa och letar efter en till nyckelspelare hos oss. Som säljare hos oss kommer du att få möjlighet att se och upptäcka många städer i Norden samtidigt som du träffar spännande företag.

Som säljare kommer du kommer till exempel att:
  • Arbeta mot stora och i många fall globala kunder - 100 anställda och uppåt
  • Bygga din kundportfölj från grunden och ansvara för hela säljprocessen
  • Ha kontakt med leverantörer och ta fram avtal
  • Ansvara för egen budget
Vi arbetar med att leverera tjänster inom många områden, bland annat: städning, mat- och kaffetjänster, receptionstjänster, fastighetsskötsel och drift. Du är ansvarig för att tillgodose kundernas behov och fungerar därmed som en rådgivande funktion genom att finnas till hands löpande i processerna. Tjänsten som säljare innebär att bearbeta och skapa kundrelationer där du arbetar i en konsultativ roll. Du kommer kontinuerligt vara en stöttande pelare för dina kunder.

Personprofil

Vi söker dig som brinner för att arbeta nära kundaffären. Du har ett genuint inre driv som får dig att jobba i ett högt tempo även i motvind. Vi ser även att du har en naturlig nyfikenhet. Utmaningar motiverar dig och du har en stor portion tålamod samt pannben för att hantera långa säljprocesser mellan 3-24 månader. Du har tidigare erfarenhet från B2B-försäljning, affärsutveckling och är van att vara på resande fot. Om du har arbetat med tjänsteförsäljning är det ett plus.

Körkort är ett krav för tjänsten och du behöver även ha en god kommunikativ förmåga på engelska, då både kundmöten och intern kommunikation sker på engelska.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Resor: några resor i månaden med övernattning
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Utgår från kontoret i Stockholm eller Köpenhamn
Villkor: Fast lön + resultatbaserad bonus

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till rekryteringskonsult Camilla Aurell på 073-353 75 41. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Om four fm:

Four FM är en nordisk leverantör av IFM-lösningar. Vi tror att våra värderingar transparens, enkelhet och ansvarstagande är en framgångsfaktor i samarbetet med våra kunder. I praktiken gör vi inget nytt. Det nya är vårt sätt att utföra saker. Vi gör saker enklare än man är van vid när det gäller leverans av kontorsservice och Facility Management. Vi håller vårt löfte: vi erbjuder garanterade resultat till rätt kostnad.

Four FMs kunder utgörs av några av världens främsta företag. Företag i världsklass med förväntan på service därefter. Vi levererar lösningar inom många verksamheter - från kontor, butiker och industrilokaler till flygplatser och serverrum. Vi har verksamhet i Sverige, Finland, Danmark och Norge.

Läs mer på vår hemsida: http://fourfm.com/sv

Sökord: account manager, affärsutvecklare, säljare, nykund, storkund, fm
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://performiq.se/
Sista ansökningsdag 17 juli 2020 (53 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper.