Projektutvecklare inom solenergi

Projektutvecklare inom solenergi

Brinner du för att skapa en hållbar framtid? Motiveras du av att bygga goda relationer med markägare för att få chans att starta upp nya projekt inom förnybar energi? European Energy fortsätter att expandera i Sverige och söker dig som vill vara med på denna tillväxtresa för en energismartare värld.

Arbetsuppgifter:
I rollen som projektutvecklare kommer du huvudsakligen identifiera, ta kontakt och förhandla med markägare för att hitta markrättigheter samt utveckla projekt inom förnybar energi. Du kommer ansvara för potentiella projekt från början till slutgiltigt investeringsbeslut med nära stöd från dina kollegor. Stort fokus ligger på det tidiga skedet av processen där du är ansiktet utåt för European Energy och den som skapar goda relationer med markägare och andra intressenter för att förhandla fram bra lösningar och avtal. Inledningsvis kommer du att vara ansvarig för södra Sverige med fokus på det geografiska område där du bor och har ditt kontaktnät. Resor inom södra Sverige förekommer löpande i tjänsten.

I tjänsten som projektutvecklare kommer du till exempel att:
  • Ta kontakt med ägare av skogsmark/jordbruksmark och presentera lösningar inom förnybar energi, framför allt solenergiparker
  • Samarbeta med lokala/regionala myndigheter och andra intressenter för att driva utvecklingsprojekten framåt
  • Koordinera och driva bedömningen av genomförbarheten av projekten
KVALIFIKATIONER:
Vi söker dig som är driven, kommunikativ och som inte räds att ta kontakt med nya människor. Vidare känner du dig trygg i att vara företagets ansikte utåt och är en duktig relationsbyggare med sinne för affärer. För att nå framgång i tjänsten tror vi det kan vara en fördel att ha säljerfarenhet från jordbrukssektorn, skogsbruk och finansiering, men stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper. Vidare trivs du med att arbeta självständigt och har en god förmåga att planera det dagliga arbetet.

För att lyckas i rollen som projektutvecklare inom European Energy söker vi dig som stämmer in på följande:
  • Tidigare erfarenhet och kunskap om förnybar energi, främst inom vind- och solteknik, är en fördel för tjänsten
  • Med fördel har ett etablerat kontaktnät inom jordbruks- och/eller skogsindustrin.
  • Behärskar MS Office och är en van datoranvändare
  • Goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift
European Energy erbjuder dig ett utbildningsprogram, goda lönevillkor, bil och en stor möjlighet att få bygga upp en egen portfölj av intressanta energiprojekt.

Övrigt:
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Södra Sverige, utgå från hemmet med möjlighet till kontor i Malmö.

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Carolin Ericsson på 073-353 75 04. Skicka in din ansökan, CV och personligt brev, redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Företagspresentation:

European Energy covers all phases of wind and photovoltaic (PV) solar projects, from early development to operation and/or divestment of assets. Our company of 190 employees has since 2004 installed more than 1.7 GW of renewable energy. We operate globally and employ 21 different nationalities at our HQ in Copenhagen and our offices in Sweden, UK and Germany. Our mission is to be a significant force in the global transition to a fossil free society.
Mer info
Kontaktperson Carolin Ericsson
Telefon 0733537504
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://performiq.se/
Sista ansökningsdag 8 dec 2020 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper.