Internationell säljare och produktspecialist inom Healthcare

Internationell säljare och produktspecialist inom Healthcare

Brinner du för att förbättra arbetsmiljön kring cytostatikahantering och vill arbeta på ett företag med ett genuint hållbarhetstänk? Har du tidigare erfarenhet av försäljning och kunskap inom sjukvård? Läs då vidare om tjänsten som internationell säljare inom Healthcare till framgångsrika Paxxo!

Beskrivning av arbetsuppgifter
Till Paxxo letar vi nu efter en internationell säljare och produktspecialist inom Healthcare att förstärka vårt framgångsrika team. Paxxo expanderar och rollen som säljare och produktspecialist är en nyckelposition inom företaget där du har segments- och produktansvar för området Healthcare. Huvudprodukten som du arbetar med och ansvarar för är Paxxos egenutvecklade avfallsförseglare Pactosafe. Pactosafe används framförallt inom sjukvården för att på ett säkert sätt kunna hantera medicinskt avfall. Du kommer även att arbeta med vårt egentillverkade säcksystem Longopac. Du rapporterar till sälj- och marknadschefen och får möjlighet att arbeta i en roll med mycket eget ansvar och utvecklingsmöjligheter.

Som internationell säljare och produktspecialist inom Healthcare har du:
 • Produktansvar för Pactosafe
 • Ansvar för segmentets marknadsplan
 • Försäljnings- och utvecklingsansvar för återförsäljarnätverket inom Healthcare
 • Direktförsäljning till sjukvården i Sverige
 • Ansvar för att delta och representera Paxxo på mässor
 • Ansvar för försäljningsbudgeten på kundnivå samt att nå budgeterat resultat inom området
Tjänsten passar dig som vill arbeta på ett stabilt och snabbväxande företag i en internationell roll. De geografiska marknaderna för Paxxo omfattar ett fyrtiotal länder med fokus på Europa och USA. Resdagar för kundbesök och mässor ligger på runt 60 till 80 dagar per år. Du får möjlighet att jobba i en öppen kultur och i ett företag med ett genuint hållbarhetstänk i alla sina led.

Krav på person
Vi söker dig som har ett genuint intresse för försäljning och att skapa och göra affärer. Vidare har du lätt för att arbeta självständigt och att skapa förtroende i dina kundmöten. För att lyckas i rollen så ser vi att du:
 • Har en relevant utbildning och minst 5 års erfarenhet av försäljning inom B2B
 • Har erfarenhet av försäljning mot sjukvård och/eller veterinärbranschen
 • Har erfarenhet av försäljning av förbrukningsvaror mot sjukvården
 • Har haft kontakt i din införsäljning med framförallt sjuksköterskor och annan vårdpersonal
 • Har kunskap om säker hantering av cytostatika
 • Har arbetat med internationell försäljning (gärna mot Europa)
 • Har mycket god kommunikationsförmåga i tal och skrift på både svenska och engelska
 • Är en van användare av MS Office
Det är meriterande om du har erfarenhet av upphandlingar inom offentlig verksamhet samt om du talar något ytterligare språk utöver svenska och engelska. Som person är du lätt att samarbeta med och arbetar strukturerat och noggrant. Du har en god erfarenhet av att förhandla och har god uthållighet även vid långa säljcyklar.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Malmö
PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Sara Lindmark på sara.lindmark@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Företagspresentation:
Familjeägda Paxxo startade 1980 och omsätter ca 115 MSEK. Företaget är snabbväxande och har ett 40-tal anställda i Malmö och i Georgia, USA. Huvudkontor och tillverkning av det egna säcksystemet Longopac finns i Malmö. Att förpacka avfallet med Longopac systemet är idag en standard inom många branscher då det erbjuder mycket hygienisk, säker, effektiv och klimatsmart hantering. För sjukvården har Paxxo utvecklat en smart och säker avfallsförseglare, Pactosafe, som blivit standard inom onkologivård och apotek vad gäller cytostatikaavfall och antibiotikaavfall. Longopac systemet innefattar även industri, detaljhandel, restaurang, hälsovård, veterinär och reningsverk. Tillverkningen är till stor del automatiserad med egenutvecklad teknik i Paxxos lokaler. De geografiska marknaderna för Paxxo omfattar ett fyrtiotal länder med tyngdpunkt på Europa och USA. Paxxo har sedan många år en fortsatt stabil utveckling och utökar i Malmö. Läs gärna mer på: www.paxxo.se

Sökord: internationell säljare, produktspecialist, sales, säljare, försäljning, internationell, sjukvård, export, Account Manager, Area Sales Manager, Health, Healthcare, onkologi, cytostatika, Paxxo, Malmö, Pactosafe, Longopac
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://performiq.se/
Sista ansökningsdag 7 mars 2021 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper.