HR-ansvarig till Four FM

HR-ansvarig till Four FM

Four FM växer kraftfullt och i den starka utvecklingen som präglar verksamheten, söker de nu en HR Manager som vill vara med på resan. Har du tidigare arbetat med inom tjänsteleverans och har goda erfarenheter av att driva HR arbete? Vill du arbeta i en organisation som har ett tätt samarbete och där varje individ bidrar till organisationens utveckling? Har du alltid känt att det finns ett bättre sätt att driva HR arbete på? Då kan tjänsten som HR Manager på Four FM vara rätt tjänst för dig!

Erbjudande och arbetsuppgifter

I den starka utvecklingsfasen som vi befinner oss i blir frågor som rör organisationen, personal, bemanning, arbetsrätt och förhandlingar av central betydelse för dig. Som HR-ansvarig kommer du att arbeta med Norden som arbetsfält. Dina ansvarsområden innefattar hela HR-området från strategi, processer och rutiner till exekvering. Du ansvarar för efterlevnad av relevant lagstiftning i Norden, förbättringar av anställningsrelaterade policyer och ser till att de ligger i linje med våra mål i verksamheten.

Tjänsten passar dig som vill komma till ett omväxlande arbete med möjligheter att påverka och utveckla processer samt den egna rollen. Andan inom bolaget är entreprenörskap, enkelhet, transparens, ansvar och kundfokus. Du kommer att arbeta i ett bolag med stark internationell prägel och löpande komma i kontakt med stora delar av världen i samband med affärer kopplade till personalövergångar. Framgången för teamet hos Four FM ligger i att ständigt vara flexibla och här blir du en viktig nyckelspelare för allas fortsatta trivsel.

Som HR-ansvarig hos Four FM kommer dina ansvarsområden bestå av:
  • Ledningsgruppsarbete
  • Strategi och exekvering
  • Policys och processer kopplade till HR funktionen
  • Ledar- och kompetensförsörjningsfrågor
  • Lag och avtalsfrågor
  • Arbetsrättsfrågor
  • Personalövergångar/TUPE/ARD
  • Intern utbildningsplanering, kompetensutveckling och fortbildning
  • GDPR
  • Digitalisering av vår HR process
PERSONPROFIL

Vi tror att du som söker denna tjänst har ett stort intresse för människorna i affären. Du är duktig på att skapa förtroende och trivs med tätt samarbete bland kollegor. För att passa i rollen som HR-ansvarig har du ett affärsmässigt tänk, en hög arbetskapacitet, förmåga att kommunicera med tydlighet, samtidigt som du på ett handlingskraftigt sätt driver processer och arbete framåt. Du har arbetat med ovan nämnda arbetsuppgifter och trivs med en tillvaro av ständiga förändringar och nya utmaningar. Vidare är du en lagkapten med stark egen drivkraft, initiativförmåga och trivs med att ligga nära verksamheten. Tjänsten innefattar resor i Norden, vilket medför att du är öppen för en resande roll. Du vill få möjligheten att komma till en tjänst där du får implementera ditt eget arbetssätt. Du rapporterar till VD och har ett tätt samarbete med affärsområdeschefer och ledare i Sverige, Danmark, Finland och Norge.

Det som kommer att vara avgörande om du är rätt person är din vilja, inställning och ditt engagemang.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, 2-4 övernattningar per månad
Plats: Malmö eller Örebro

Krav med kandidatexamen inom HR eller närstående utbildning samt arbetslivserfarenhet av HR-ansvarig position. Erfarenhet från ISO certifierade verksamheter är meriterande. Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift. 2-4 övernattningar per månad förutsätts i rollen.

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till rekryteringskonsult Camilla Aurell på 073-353 75 41. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Om four fm

Four FM är en nordisk leverantör av IFM-lösningar. Vi tror att våra värderingar transparens, enkelhet och ansvarstagande är en framgångsfaktor i samarbetet med våra kunder. I praktiken gör vi inget nytt. Det nya är vårt sätt att utföra saker. Vi gör saker enklare än man är van vid när det gäller leverans av kontorsservice och Facility Management. Vi håller vårt löfte: vi erbjuder garanterade resultat till rätt kostnad.

Four FMs kunder utgörs av några av världens främsta företag. Företag i världsklass med förväntan på service därefter. Vi levererar lösningar inom många verksamheter - från kontor, butiker och industrilokaler till flygplatser och serverrum. Vi har verksamhet i Sverige, Finland, Danmark och Norge.

Läs mer på vår hemsida: http://fourfm.com/sv

Sökord: hr, hr-ansvarig, hr-chef, personalledning,
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://performiq.se/
Sista ansökningsdag 30 jan 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper.