Driftansvarig till Four FM

Driftansvarig till Four FM

Vi på Four FM hjälper företag med skräddarsydda lösningar för kontors- och fastighetsservice som tillåter kunden att fokusera på sin kärnverksamhet. Vill du arbeta med att leverera service utöver det vanliga? Drivs du av att vara nära kundaffären? Vi växer och söker dig som vill arbeta som Driftansvarig med egen kundportfölj som inkluderar några av världens största företag!

Erbjudande och arbetsuppgifter

Som Driftansvarig ansvarar du för att vi levererar enligt våra löften till kunden. Du har helhetsansvar för din kundportfölj som består av 10-20 avtal samt 20-40 medarbetare som arbetar ute hos dina kunder runtom i Skandinavien. Vi levererar integrerade FM-lösningar som innefattar många områden, till exempel Receptionstjänster, Vaktmästeri och Fastighetsdrift inkluderande både förebyggande och felavhjälpande underhåll, Lokalvård, Avfallshantering och Mat- och kaffetjänster.

Som Driftansvarig kommer du till exempel att:
  • Genomföra kundmöten och personalmöten
  • Mersälja och räkna på extrajobb
  • Rapportera både internt och externt
  • Arbeta mot budget, KPIer och lönsamhet
PERSONPROFIL

Vi söker dig som är en duktig kravställare mot både personal och leverantörer. Du är serviceminded, kommunikativ och affärsorienterad. Du har en hög arbetsmoral och släpper inte arbetsuppgifterna förrän de är slutförda. För att lyckas i rollen som Driftansvarig besitter du goda ledaregenskaper och har tidigare arbetat i en roll med personalansvar eller arbetsledaransvar. Du får gärna ha arbetat i vår bransch tidigare eller hos en singel service-leverantör och vill ta nästa steg i karriären. Meriterande är erfarenhet av tekniskt underhåll.
Körkort är ett krav för tjänsten och du behöver även vara flytande i engelska både i tal och skrift, då både kundmöten och intern kommunikation sker på engelska.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Resor: Minst två resor med övernattningar/kvartal
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Stockholm
Villkor: Fast lön

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till rekryteringskonsult Camilla Aurell på 073-353 75 41. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Om four fm

Four FM är en nordisk leverantör av IFM-lösningar. Vi tror att våra värderingar transparens, enkelhet och ansvarstagande är en framgångsfaktor i samarbetet med våra kunder. I praktiken gör vi inget nytt. Det nya är vårt sätt att utföra saker. Vi gör saker enklare än man är van vid när det gäller leverans av kontorsservice och Facility Management. Vi håller vårt löfte: vi erbjuder garanterade resultat till rätt kostnad.

Four FMs kunder utgörs av några av världens främsta företag. Företag i världsklass med förväntan på service därefter. Vi levererar lösningar inom många verksamheter - från kontor, butiker och industrilokaler till flygplatser och serverrum. Vi har verksamhet i Sverige, Finland, Danmark och Norge.

Läs mer på vår hemsida: http://fourfm.com/sv

Sökord: driftansvarig, konsultchef, projektledare, avtalsansvarig, personalansvarig, ledare, affärsinriktad, FM, kundansvarig.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Managementkonsult & Rådgivare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://performiq.se/
Sista ansökningsdag 10 feb 2021 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper.