Area Sales Manager inom Dust Control/Pharma

Area Sales Manager inom Dust Control/Pharma

Vill du arbeta på ett företag med produkter som förbättrar arbetsmiljön i produktionsmiljöer och har ett stort hållbarhetsfokus? Brinner du för att göra affärer och har tidigare erfarenhet av försäljning mot industrier? Läs då vidare om tjänsten som Area Sales Manager till framgångsrika Paxxo!

Beskrivning av arbetsuppgifter
Till Paxxo letar vi nu efter en Area Sales Manager inom Dust Control/Pharma/Cleanroom att förstärka deras framgångsrika team. Rollen som Area Sales Manager är en nyckelposition inom företaget där du har segments- och produktansvar för området. Huvudområdet inom den här tjänsten är Dust Control och där arbetar du framförallt med att sälja in säcksystemet Longopac för användning till industridammsugare. Du ansvarar även för segmenten Pharma och Cleanroom och införsäljning av Longopac-produkterna för en hygienisk och säker avfallshantering och paketering av läkemedelssubstanser. Du rapporterar till sälj- och marknadschefen och får möjlighet att arbeta i en roll med mycket eget ansvar och utvecklingsmöjligheter.

Som Area Sales Manager har du:
  • Produktansvar för segmentens produkter
  • Ansvar för att delta och representera Paxxo på mässor
  • Ansvar för segmentets marknadsplan
  • Försäljnings- och utvecklingsansvar för återförsäljarnätverket inom segmenten
  • Ansvar för försäljningsbudgeten på kundnivå samt att nå budgeterat resultat inom området
Tjänsten passar dig som vill arbeta på ett stabilt och snabbväxande företag i en internationell roll. De geografiska marknaderna för Paxxo omfattar ett fyrtiotal länder med fokus på Europa och USA. Resdagar för kundbesök och mässor ligger på runt 60 till 80 dagar per år. Du får möjlighet att jobba i en öppen kultur och i ett företag med ett genuint hållbarhetstänk i alla sina led.

Krav på person
Vi söker dig som har ett genuint intresse för försäljning och att skapa och göra affärer. Vidare har du lätt för att arbeta självständigt och att skapa förtroende i dina kundmöten. Du har en god förståelse för hur en god vad en god luft-miljö betyder i industrimiljöer och har en förståelse just hur man bäst uppnår detta. Därav är det av intresse om du har arbetat med försäljning av produkter kopplat till luft och hantering av luft i en industrimiljö. För att lyckas i rollen som Area Sales Manager så ser vi att du:
  • Har en relevant utbildning och minst 5 års erfarenhet av försäljning inom B2B
  • Har erfarenhet av försäljning mot golvslipning, läkemedelsproduktion, renrumsmiljöer och/eller reningsverk
  • Mycket god kommunikationsförmåga i tal och skrift på både svenska och engelska
  • Van användare av MS Office
Det är meriterande om du talar något ytterligare språk utöver svenska och engelska för den här rollen. Som person är du lätt att samarbeta med och arbetar strukturerat och noggrant. Du har en god erfarenhet av att förhandla och har god uthållighet även vid långa säljcyklar.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som Area Sales Manager. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQ:s värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Malmö

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Sara Lindmark på sara.lindmark@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan!

Företagspresentation:
Familjeägda Paxxo startade 1980 och omsätter ca 115 MSEK. Företaget är snabbväxande och har 45 anställda. Huvudkontor och tillverkning av det egna säcksystemet Longopac finns i Malmö. Att förpacka avfallet med Longopac systemet är idag en standard inom många branscher då det erbjuder mycket hygienisk, säker, effektiv och klimatsmart hantering. Nästan alla tillverkare av industridammsugare använder sig av Longopac-systemet för att ersätta påsar på ett tätt och dammfritt sätt. Tillverkningen är till stor del automatiserad med egenutvecklad teknik i Paxxos lokaler. De geografiska marknaderna för Paxxo omfattar ett fyrtiotal länder med tyngdpunkt på Europa och USA. Paxxo har sedan många år en fortsatt stabil utveckling och utökar i Malmö. Läs gärna mer på: www.paxxo.se

Sökord: Area Sales Manager, sales, säljare, försäljning, Account Manager, Dust Control, Pharma, läkemedelsproduktion, läkemedelstillverkning, renrumsmiljöer, reningsverk
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://performiq.se/
Sista ansökningsdag 10 nov 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper.