HR Business Partner till Malmö

HR Business Partner till Malmö

Vill du arbeta i en dynamisk miljö där du får vara med att påverka i ett företag som befinner sig i tillväxt? Här är en möjlighet för dig som motiveras av att arbeta konsultativt med affärsinriktat HR och är en specialist på att vara generalist!

Om tjänsten

Som HR Business Partner hos vår kund har du helhetsansvar för HR i region syd där du också kommer att ingå i ledningsgruppen. Tjänsten innefattar både operativt och strategiskt arbete där du förväntas driva HR-agendan i din region utifrån verksamhetens behov. I samarbete med det Skandinaviska HR-teamet bidrar du till strategisk utveckling av processer som du sedan implementerar i din region. Rollen kommer att vara bred och innefatta hela ARUBA, med extra fokus på Talent Management och Performance Management då bolaget befinner sig i en expansiv fas.

Andra arbetsuppgifter:
  • Ansvara för de fackliga relationerna i regionen
  • Bidra till utveckling inom digitalisering och effektivisering av HR-processer
  • Stötta cheferna inom HR-relaterade frågor
  • Implementera, förbättra och anpassa företagets HR-processer inom bland annat: rekrytering, onboarding, mobility, omorganisationer och avveckling
Vem är du?
  • 5 + års erfarenhet av brett HR-arbete inom privata sektorn
  • Högskoleutbildning inom HR eller likvärdigt
  • Dokumenterad erfarenhet av chefsstöd och implementation av HR-processer
  • Erfarenhet av rekrytering och mobility-frågor
  • God kunskap inom arbetsrätt och vana vid fackliga relationer och förhandlingar
Det är meriterande om du har varit med vid implementation av HR-system samt har erfarenhet från en global matrisorganisation.

För att lyckas i rollen tror vi att du är en självgående och lösningsorienterad person med hög integritet. Du trivs med högt tempo, tar egna initiativ och hittar dina vägar fram i en komplex organisation. Som person har du förmågan att skapa struktur i en dynamisk miljö, utan att tappa helhetsperspektivet. Du har ett stort intresse för affären och kan koppla HR-aktiviteter till affärsmål samtidigt som du är bra på att bygga och vårda relationer med chefer, fackliga representanter och medarbetare.

Du erbjuds

En chans att arbeta och utvecklas i en professionell och dynamisk miljö som uppmuntrar entreprenörsanda. Samarbete är kärnan i deras arbetssätt men även individuella behov och individuell karriärsutveckling finns att tillgå för den som är intresserad.

START: Omgående eller enligt överenskommelse

OMFATTNING: Heltid

PLACERING: Malmö

Ansökan

Välkommen med din ansökan via vår hemsida snarast då vi arbetar med ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan utsatt tid.

Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via personliga mejl, men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Liv Söderqvist på liv@peopleprovide.se eller Ken Vu på ken@peopleprovide.se
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 apr (23 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

PeopleProvide är det lilla företaget med det stora hjärtat. Vi providar företag med flexibla lösningar inom HR.

Som specialister inom området och med affärsdrivna konsulter skapar vi framgång, hållbarhet och lönsamhet för företag, alltid med människan i fokus. Vi grundades 2013 och har sedan starten arbetat efter våra ledord; Enkelt, Effektivt och Engagerat. Vi har vårt kontor i Stockholm men är även verksamma i Göteborg och Malmö.

Utsedda till Gasellföretag 2018 av Dagens Industri.

Följ gärna oss på Linkedin för senaste nytt och nya möjligheter för dig!