Vi söker C-chaufförer med tillgång till Lastbil/Flak för kortare uppdrag i sommar.

Vi söker C-chaufförer med tillgång till Lastbil/Flak för kortare uppdrag i sommar.

VÅRT ERBJUDANDE

Till sommaren ska Sveriges framtid ta studenten och det firas som oftast med att de kör runt i stad och by tillsammans i sina klasser. I samband med detta så söker vi nu Chaufförer med tillgång till Lastbil/Flak som kan se till att ungdomarna tar sig säker från plats A till B. Uppdraget löper över två veckor det vill säga 10 arbetsdagar.

Din uppgift som chaufför under uppdraget har bara med körningen att göra och det är andra som står för att installera musikanläggningar och annat som de kan tänkas vilja ha med i sina studentpaket.

Arbetsbeskrivning
 • Köra Lastbil
 • Hämta upp och lämna studenter
DINA KVALIFIKATIONER
 • Du bör kunna arbeta under varierande arbetstider.
 • C-körkort
 • Ha tillgång till egen lastbil/flak
 • flytande svenska i tal och skrift då det är viktigt att du kan tillgodogöra dig skriftliga säkerhetsinstruktioner och utbildningsmaterial.
MERITERANDE
 • Tidigare erfarenhet av att köra studenter på flak.
DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:
 • har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Pema People.
 • är ansvarsfull har god känsla för detaljer.
 • har en hög servicenivå.
 • är strukturerad och noggrann då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade, moment.
 • är självständig i din roll kommer du ha kontakt med flera olika personer dagligen vilket kräver att du är en person med ett socialt intresse.
OM OSS

På Pema People är vi övertygade:
Personalen är vår viktigaste resurs.
Vårt starkaste argument. En unik möjlighet för våra kunder. I kombination med nytänkande, flexibilitet och lyhördhet för kundens behov resulterar den filosofin i bemannings- och personallösningar som verkligen gör skillnad. Både idag och i morgon.

Ansökan

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 12 jan 2021 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pema People är inget vanligt bemanningsföretag. Vi startade nämligen redan 1997, vilket är snudd på förhistorisk tid i vår bransch i Sverige. Trots det är vi ett av de mest nytänkande. Det tar sig bland annat uttryck i att vi ständigt utmanar oss själva och söker nya lösningar. Till exempel var vi bland de första att ta hjälp av mobil IT för att underlätta livet för både vår personal och våra kunder. Idag är Pema People ett fullsortiments bemanningsföretag inom såväl kollektiv- som tjänstemannaområdet, och vi slipar ständigt på nya verktyg för framtiden. Vi finns etablerade på flera olika orter runt om i landet och har ca 1300 medarbetare.