Operatör till mjölsilo i Malmö

Operatör till mjölsilo i Malmö

Pema People AB är verksamt som bemannings- och rekryteringsföretag sedan 1997. Pema People AB är ett spännande företag i ständig utveckling, till gagn för såväl nya och befintliga kunder som vår personal. Vår framgång bygger på att vi lyckas rekrytera bland branschens bästa förmågor.

Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens samtidigt som du breddar ditt personliga nätverk.

Till en av våra kunder i Malmö söker vi nu en operatör. Tjänsten är på heltid och innebär en anställning på Pema People.

Dina arbetsuppgifter

Operatören jobbar i ett arbetslag som styr och övervakar den initila mottagningen av spannmål till silon. Processen är styrd via datorer, men teknisk problemlösning sker hela tiden ute i fabriken. Operatörer är med och sköter den dagliga städning och diverse kringarbeten ute i fabriken. Provtagning och kvalitetsarbete förekommer samt kontakter med chaufförer vid lossning och lastning.

Dina kvalifikationer

Någon form av teknisk utbildning är önskvärt. Du behöver ha någon typ av industrivana, dock ej krav, andra tekniska erfarenheter beaktas. Du arbetar mycket i vårt datasystem som styr tillverkningen, ett komplext system med många funktioner, så datavana är viktigt.
  • OBS - Ej glutenallergiker - OBS
  • Flytande svenska i både tal och skrift då det är viktigt att du kan tillgodogöra dig skriftliga säkerhetsinstruktioner och utbildningsmaterial.
Meriterande
  • Erfarenhet av Industriarbete (operatörs och/eller processarbete).
  • Tekniskbakgrund.
  • God vana av arbete med datorer.
Din profil

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:
  • har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Pema People.
  • är ansvarsfull har god känsla för detaljer.
  • har en hög servicenivå.
  • är strukturerad och noggrann då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade, moment.
  • är självständig i din roll kommer du ha kontakt med flera olika personer dagligen vilket kräver att du är en person med ett socialt intresse.
Ansökan

Är du den vi söker?

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev samt så vill vi att du i din profil som skapas lägger till ett foto.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://pemapeople.se/
Sista ansökningsdag 17 apr 2020 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pema People levererar effektiva tjänster inom entreprenad, personaluthyrning, utbildning, rekrytering och omställning.