Lokalvårdare Malmö

Lokalvårdare Malmö

Pema People AB är verksamt som bemannings- och rekryteringsföretag sedan 1997. Företagets huvudkontor ligger i Norrköping och för närvarande sysselsätter Pema People ca 1300 personer. Vi är ett spännande företag i ständig utveckling, till gagn för såväl nya och befintliga kunder som vår personal. Vår framgång bygger på att vi lyckas rekrytera bland branschens bästa förmågor.

Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens.

Till en av våra kunder i Malmö söker vi dig med intresse av lokalvård. Tjänsten är på heltid och innebär en anställning på Pema People.

Arbetsuppgifter:

Vi ser gärna att du har erfarenhet av städning sedan tidigare och gillar att arbeta i ett högt tempo. Som servicemedarbetare inom lokalvård kommer du, tillsammans med kollegor och gruppledare att bedöma, planera, utföra, följa upp och kvalitetssäkra den dagliga lokalvården hos våra kunder. Arbetsuppgifter är bl.a. städning av vårdlokaler med olika hygienkrav, städning av kontor och övriga personalytor, hantering av städvagnar och material i städcentralen, golvvård samt storstädning.

KRAV

Körkort B

Meriterande kvalifikationer

Städutbildning (ex.vis Insta eller SRY)

Du kan arbeta hela perioden under de mest hektiska sommarmånaderna, juni - aug

Personliga egenskaper

Du har en förmåga att hantera en hög arbetsbelastning samtidigt som du är ansvarstagande och ordningsam. Vi värderar god serviceförmåga inklusive social kompetens eftersom det ingår som en viktig del i kundmötet. God fysisk förmåga eftersom det är ett fysiskt krävande arbete. Du behöver också vara flexibel i ditt uppdrag.

Start

Start omgående.

Låter det intressant, sök tjänsten redan idag!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Fastighet, Lokalvård, Hotell & Restaurang, Städ
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://pemapeople.se/
Sista ansökningsdag 15 apr 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pema People levererar effektiva tjänster inom entreprenad, personaluthyrning, utbildning, rekrytering och omställning.