Kaffecoach - fritt arbete med mycket eget ansvar

Kaffecoach - fritt arbete med mycket eget ansvar

Pema People AB är verksamt som bemannings- och rekryteringsföretag sedan 1997. Företagets huvudkontor ligger i Norrköping och för närvarande sysselsätter Pema People ca 1100 personer. Vi är ett spännande företag i ständig utveckling, till gagn för såväl nya och befintliga kunder som vår personal. Vår framgång bygger på att vi lyckas rekrytera bland branschens bästa förmågor. Pema matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens!

Vi söker dig som vill arbeta som som kaffecoach hos ett välrenommerat och expansivt företag i Malmöregionen.

Om uppdraget:

Arbetet som kaffecoach är ett fritt arbete som innebär daglig kontakt med kunder ute på deras arbetsplatser. Där representerar Pemas kund som deras ansiktet utåt, fyller på och kaffeautomat och stämmer av att maskinen fungerar som den ska samt genomför eventuell merförsäljning.

Du kommer utgå från Arlöv där du hämtar din arbetsbil, får dagens arbetsorder samt fyller på sortiment efter behov. Ditt arbetsområde kommer främst inrikta sig på sydvästra Skåne, exempelvis i orter som Malmö, Lund, Lomma, Eslöv, Kävlinge och Löddeköpinge.

Ordinarie arbetstid 7.30-16.00 med 30 minuters lunchrast.

Kravprofil:
  • B-körkort
  • Svenska eller engelska i tal och skrift
Personlig profil:
  • Du har lätt för att samarbeta, är plikttrogen, pålitlig och orädd för att ta i om det krävs.
  • Din känsla för kvalitet och service är viktig.
  • Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Meriterande:
  • Tidigare erfarenhet som säljare eller liknade arbeten med hög andel kundkontakt.
  • Truckkort
Som person ska du vara social, öppen, och ha ett intresse för att lära dig och bli bättre. Det är även viktigt att du tar ansvar, kan hålla tider och kan leverera det som förväntas av dig.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande så sök redan idag!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Livsmedel
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://pemapeople.se/
Sista ansökningsdag 3 apr (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pema People AB är verksamt som bemannings- och rekryteringsföretag sedan 1997.
Företagets huvudkontor ligger i Norrköping och för närvarande sysselsätter Pema People ca 1300 personer. Pema People AB är ett spännande företag i ständig utveckling, till gagn för såväl nya och befintliga kunder som vår personal. Vår framgång bygger på att vi lyckas rekrytera bland branschens bästa förmågor. Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet.
Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens!