Säljande affärsutvecklare till fintech-startup i tillväxtfas

Säljande affärsutvecklare till fintech-startup i tillväxtfas

Kort info om Pej

Pej är ett bolag som förändrar köpbeteenden i den globala Food & Beverage-industrin, där vi hjälper företag som t.ex. McDonald's, Gröna Lund, Sibylla och Whitbread att utveckla nya digitala sätt för deras kunder att köpa och betala för sin mat & dryck.

Vår vision är att skapa den smidigaste tänkbara köpupplevelsen genom sätta användarupplevelsen i fokus, minimera köer, onödiga väntetider och missförstånd i beställningsprocessen, samtidigt som vi garanterar den högsta tänkbara säkerheten.

Vi har under det gångna året blivit 15 personer, men ser nu fram mot en kraftig expansion under 2021 där varje anställd kommer att bli en nyckelspelare inom sitt område.

Team Sales

Vårt säljteam består i dagsläget av tre personer som arbetar med flera olika delar av det vi kallar "affärssidan" av Pej. Du som kommer in i detta tidiga stadie av vår resa kommer ha stor möjlighet att vara med i utformandet av våra interna processer, strategier och hur vi skall fira våra framgångar. Du kommer därmed få ta ett stort ansvar i hela säljprocessen, från coldcalling till att sitta i avtalsförhandling där du skall förändra hur miljardbolag utför sin kärnverksamhet.

Pej är dock ett bolag i ständig förändring och detta kan innebära att du även kommer att få arbetsuppgifter som inte klassiskt hade hanterats av en säljare. Detta beror mycket på dina specifika färdigheter, men t.ex. hade detta kunnat handla om att arbeta med vår marknadsföring, skriva casestudier, onboarda nya kollegor eller liknande. Vi arbetar för att ha en stark teamkänsla och det är vi alla gemensamt som driver bolaget framåt. Gränser mellan avdelningar skall inte vara vattentäta skott, och du som kommer in i teamet behöver känna dig inspirerad och engagerad av att påverka hela Pejs resa framåt.

Du och Rollen

Denna roll är en bred säljarroll, vilket delvis innebär att du får möjlighet att ta ansvar för alla delar i säljprocessen. Det innebär också att du skall ha goda förmågor att styra ditt eget arbete, ingen kommer att säga åt dig hur många samtal om dagen du skall ringa. Vi som arbetar i säljteamet idag ser prestigelöshet som en viktig egenskap, där vi alltid delar på inkommande leads och hjälper varandra.

Eftersom vi säljer ett tekniskt system är det viktigt att du har en god förståelse för IT. I denna rollen kommer du behöva kunna sitta ned med tekniska motparter hos kunden och på djupet förstå hur vårt system fungerar, samt hur detta skulle integrera med deras befintliga lösningar. Såklart är det meriterande om du arbetat med IT-försäljning tidigare, men om du i allmänhet är teknikkunnig kan vi lära dig det du behöver.

Som säljare på Pej kommer du även att ikläda dig något av en projektledarroll, då säljet vi säljer till främst enterprise-kunder så behövs det oftast en team-insats för att kunna stänga en deal. Utvecklare, implementationsexperter, jurister etc. kan alla behöva involveras innan vi kan få en signatur, och det är du som säljare som väljer vilka resurser du vill plocka in här.

Då vi värdesätter teamets insats framförallt så arbetar vi i dagsläget inte med provision eller individuella bonusar på Pej.

Viktiga meriter:
  • Tidigare erfarenhet inom B2B-försäljning, gärna inom ett mjukvarubolag
  • Goda kunskaper om IT och vilja till fortsatt utveckling
  • Kommunicerar obehindrat på Svenska och Engelska
Övriga erfarenheter som kan vara meriterande:
  • Tidigare erfarenhet av att delta i stora, komplexa säljprocesser
  • Har själv drivit bolag eller tidigare jobbat på ett tillväxtbolag
  • Relevant universitetsutbildning
Själva rekryteringsprocessen:

Vi publicerar denna annons innan jul och kommer att besvara ansökningar kontinuerligt allt eftersom de kommer in. Eftersom det finns ett tydligt behov redan nu kan vi anställa omgående.
Mer info
Kontaktperson John Elf
Telefon 0101880040
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 3 mars 2021 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pej was founded in 2016 with the vision to become one of the largest ordering and self-service platforms globally.

Our goal is to provide restaurants, bars, and arenas with the buying experience that they and their customers are expecting, in order to help them free up time for their staff to focus on value creation.