Kalkylingenjör Peab

Kalkylingenjör Peab

Kort om tjänsten

Du arbetar i hela processen från kalkylstart till färdigt anbud i några av de mest spännande byggprojekten i Skåne! Du är placerad vid Peabs kontor i Malmö där du arbetar i tät kontakt med dina kollegor inom projektet.

Sökord: kalkylerare, kalkyl, kalkylering, byggkalkyl, anbudskalkyl, anbudsingenjör, anbudsunderlag, bygg, byggbranschen, byggnadsingenjör, entreprenad, entreprenadingenjör, entreprenadjuridik, byggteknik, byggteknisk, byggprojekt, byggprocess, platschef, arbetsledare, projekteringsledning, kontraktsadministration

Om verksamheten

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Peab engagerar sig i sociala frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det man bygger och anlägger. Peab vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Peab är ett företag där det ständigt händer mycket och där man välkomnar utveckling på alla plan: personlig såväl som ute på de projekt man arbetar med. Framgångshistorien kring Peab började hos två entreprenörer och fortfarande kan man beskriva Peab-andan med orden jordnära, utvecklande, personlig och pålitlig. Företaget har mycket liten personalomsättning och du kommer att märka att du som Peab-anställd har många möjligheter att utvecklas åt det håll du vill.

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med ca 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor. Läs mer på www.peab.se

Mer om tjänsten

Du har en viktig roll i projektteamen där ni planlägger de bästa lösningarna för varje enskilt projekt. Ditt bidrag till teamet är att driva anbudsarbetet som är avgörande för projektens lönsamhet.

Du är med hela vägen med ansvar för anbudskalkylering och -planering, metodval, risk- och möjlighetshantering. Du tar fram underlag och deltar i mån av behov i vid budget och kontraktsförhandlingar. Du följer upp och utvärderar kalkyler, deltar vid upphandlings- och inköpsmöten samt är engagerad i erfarenhetsåterföring och utveckling.

Din profil

Du har relevant utbildning eller motsvarande praktisk erfarenhet och har haft en liknande tjänst i några år. Du kan också komma från en roll som platschef, entreprenadingenjör eller liknande med brett ansvar och erfarenhet av arbete med kalkyl i byggbranschen.

Du är van att värdera och analysera de fakta du får framför dig och du kan snabbt göra en sannolikhetskalkyl.
Du är en noggrann person som arbetar strukturerat och affärsmässigt i dina projekt. Du får saker gjorda och trivs med att leda dina teammedlemmar i arbetet.

Du är social och kommunikativ, att du talar och skriver en vårdad svenska är krav.

Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten via Dreamworks hemsida, www.dreamwork.com med bifogat CV och personligt brev. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot några ansökningar via mail. Vi arbetar med löpande urval, sök gärna tjänsten redan idag och senast 15 augusti. Tillträde enligt överenskommelse.

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Lena Lilliér på Dreamwork 0708 121 121, alternativt lena.lillier@dreamwork.se
Mer info
Kontaktperson Lena Lilliér
Telefon 0708 121121
Område Malmö stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Matematik, Statistik & Information
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 15 aug 2019 (28 dagar kvar)