Är du en senior platschef med erfarenhet av stora byggprojekt? Nu söker vi en trygg och stabil ledare med ett brinnande intresse för produktionen! Är du ledaren som tillsammans med ditt team vill påverka, utveckla och leverera goda resultat, i rätt tid? Då är du den vi söker!

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag och vi på bygg i region syd har många spännande och lokala byggprojekt med byggstart 2021. Peab är en platt och lärande organisation och hos oss finns det stora möjligheter till personlig utveckling inom bolaget.

Peab bygg syd består idag av cirka 170 yrkesarbetare och 140 tjänstemän, och vi söker nu dig som vill arbeta i geografin Malmö/Lund med omnejd. Som platschef hos oss får du ingå i ett starkt team med mycket kompetens och god laganda. För att trivas som platschef hos oss ser vi att du är genuint intresserad av branschen, drivs av att leda och vara ett gott föredöme för andra, samt att produktionen och dina projekt är ditt största fokus.

Rollen hos oss
Som Platschef hos oss bär du ansvaret för att leda, prioritera och genomföra projekt, från början till slut, tillsammans med ditt team. För att lyckas på bästa tänkbara sätt har du även tätt samarbete ihop med de övriga i platsorganisationen och tillsammans skapar ni alla effektivitet, god lönsamhet och kundnöjdhet. Du som ledare i Peab har som uppgift att genom gott föredöme driva och bygga det bästa laget!

Som platschef hos oss på Peab kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Personalansvar
  • Leda och fördela arbetet med gott föredöme.
  • Som platschef bär du det ekonomiska ansvaret i projektet. Där bland annat prognoser och ekonomisk uppföljning ligger på ditt bord.
  • Arbetsmiljöansvar, miljöansvar samt säkerhetsansvar inom dina projekt.
  • Uppnå god kundnöjdhet, samt bevara och utveckla jordnära och långsiktiga kundrelationer.
  • Se affärsmöjligheter och ta dessa i hamn med god lönsamhet.
Tjänsten erbjuder många sociala kontaktytor, utmaningar och stor möjlighet till personlig utveckling inom Peab. I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle.

Dina erfarenheter
  • För att lyckas i rollen krävs erfarenhet från liknande roller innefattande ekonomisk kunskap och personalansvar, minst 5 år. Vidare ser vi att du har minst 10 års erfarenhet inom byggbranschen.
  • Goda kunskaper i svenska språket, både tal och skrift.
  • Körkort B
  • God datorvana och har kunskap att hantera produktionsadministration.
Personliga egenskaper

Som person har du alltid strävan att du och ditt team ska prestera och leverera goda resultat, samtidigt som ni håller en bra dialog och laganda. Ert gemensamma mål är att hela tiden utvecklas och bli ännu vassare, både som team, men också individuellt. Som individ visar du på gott omdöme, även under tidspress, och du följer upp de åtagande som ligger på ditt bord. Som ledare lyssnar du och är mottaglig för motparten och anpassar dig till situationen. Du är genuint engagerad både i det dagliga arbetet men även i planeringen på längre sikt.

Dina insatser kommer att bidra till såväl företagets framgång som till en bättre arbetsplats och vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet. Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör.

Välkommen att söka till ett engagerat och framtidsinriktat företag med trevliga kollegor.

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Mer info
Kontaktperson Caroline Axelsson, HR-generalist
Telefon 073-337 21 79
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 16 000 anställda och en omsättning på 58 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.