Installationsledare

Installationsledare

Vill du utvecklas som Installationsledare hos oss på Peab ? Nu söker vi dig som vill dela med dig av dina kunskaper samt bygga på dina erfarenheter inom din yrkesroll.

Vi på Peab Region Bygg Syd är idag verksam i Skåne och Blekinge och du kommer företrädesvis arbeta med projekt i västra Skåne. I vår region jobbar vi med många stora och intressanta projekt inom främst offentliga och kommersiella lokaler samt nyproduktion bostäder.

Om tjänsten
Som Installationsledare kommer du att ingå i teamet produktionsstöd, en grupp som består av Installationsledare och andra personer med olika specialistkompetenser. Som Installationsledare är du en av våra specialister inom installationstekniska frågor vilket innebär att du hanterar och optimerar installationslösningar utifrån funktion-, kostnads, produktions och hållbarhetsperspektiv i våra projekt.

Det innebär ett nära samarbete med projekten i form av operativt arbete och stöd under projektets gång, från anbudsskede, projektering, produktion till färdigställande. Du rapporterar till Produktionsstödschef men ute i projekten rapporterar du till Arbetschef, Projektchef eller Platschef beroende på vilket skede projektet befinner sig i.

Du arbetar främst operativt men det förekommer också strategiskt arbete. Vi vill att du är med och utvecklar vårt arbete kring Installationsledning och Installationstekniska frågor. Tillsammans med våra övriga Installationsledare avsätter du tid för regionala frågor för att på så vis verka för regionens utveckling och erfarenhetsåterföring inom området. Du kommer också att delta i gemensamma nätverksträffar för Installationsledare i Sverige.

Start: Omgående
Omfattning: Tillsvidare
Placering: Malmö
Resor i tjänst ingår

Din profil
Vi söker dig som har en teknisk utbildning med inriktning bygg/installation. Du har flerårig erfarenhet från konsult eller installationsbranschen eller så har du motsvarande roll i ett byggföretag. Du har teknisk inriktning antingen VVS, el eller styr/regler samt förståelse för övriga installationsdiscipliner. Via dina tidigare roller har du skapat en bra inblick i vad som krävs för att driva ett bra projekt. Du ska ha goda IT-kunskaper i bland annat MS Officepaketet samt talar och skriver svenska obehindrat. Körkort B är ett krav.

Personliga egenskaper och kompetenser

Du har ett stort engagemang och tycker det är kul att jobba tillsammans med andra. Du har lätt för att prioritera och har ett strukturerat arbetssätt. Vidare har du ett genuint driv och för dig är det viktigt att ord blir till handling på ett samarbetsvilligt och ödmjukt sätt. Du har förmågan att samarbeta och kommunicera med såväl kollegor som leverantörer och kunder.

Vi erbjuder
Mer info
Kontaktperson Caroline Axelsson, HR-generalist
Telefon 073-337 21 79
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 maj 2021 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.