Entreprenadingenjör

Entreprenadingenjör

Vi har kommande successioner i vår region och behöver förstärka vår kalkyl- och inköpsavdelning.

Som entreprenadingenjör arbetar du nära arbetschef, projektchef och platschef beroende på i vilket skede projektet befinner sig i. Arbetsuppgifterna är väldigt omväxlande och omfattar i huvudsak kalkyl, inköp och kontraktsfrågor. Deltagande vid byggmöten och hantering av ekonomiska regleringar samt uppföljning är andra viktiga arbetsuppgifter.

Du ansvarar för att Peabs riktlinjer inom kalkyl och inköpsarbetet följs och leder detta arbete inom ramen för dina projekt och är en viktig kugge i regionens kalkyl och inköpsgrupp.

Inom ramen för arbetet som Entreprenadingenjör på Peab ges du möjlighet att följa ett projekt från tidig planering till produktionsfas. Tjänsten innehåller breda arbetsuppgifter med många sociala kontakter, utmaningar och utvecklingsmöjligheter.

Din profil

Vi söker dig som är bygg- eller civilingenjör, alternativt har tillgodogjort dig motsvarande kunskaper genom längre arbetslivserfarenhet. För att vara aktuell för tjänsten bör du ha flera års erfarenhet av liknande roll från bygg eller från branschrelaterad verksamhet.

Du har ett personligt engagemang och ett tydligt strukturerat arbetssätt för att kontrollera dina projekt. Du är ekonomisk medveten samt enkel att samarbeta med.

B-körkort och tillgång till egen bil.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen är det viktigt att du är noggrann, strukturerad och drivs av att finna de bästa lösningarna för projektet. Drivkraft och engagemang är andra egenskaper som vi värdesätter. Tjänsten innebär mycket kontakter med kunder och leverantörer, vilket ställer höga krav på affärsmässighet och kommunikationsförmåga.

Vi erbjuder dig

Arbetet som Entreprenadingenjör innebär ett stort ansvar och möjligheter att påverka projektens resultat och lönsamhet. Vi satsar aktivt på din personliga kompetensutveckling genom utbildning, nätverkande och att bredda erfarenheter i det dagliga arbetet. Du får i denna roll möjlighet att vara delaktig i utvecklingen av byggandet i Skåne.

Placering

Malmö eller Helsingborg, enligt ök.

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande vilket gör att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi erbjuder

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Mats Svensson, Kalkyl- och Inköpschef, 072-5337583,
Therese Sandö, Personalsamordnare, 0733-339446,
Mer info
Kontaktperson Mats Svensson, Kalkyl- och Inköpschef
Telefon 072-5337583
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 27 juni (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.